Han blir ny Sverigechef på Löfbergs

Fredrik Nilsson, Sverigechef, Löfbergs | Foto Av: Robert Nygren/Löfbergs
Fredrik Nilsson har utsetts till Sverigechef på Löfbergs. Fredrik har jobbat som CFO på Löfbergs sedan sommaren 2018, och var under 2020/2021 tillförordnad vd och koncernchef. Han kommer även fortsättningsvis vara en del av Löfbergs koncernledning

– Fredriks uppdrag blir att driva på Löfbergs fortsatta utveckling och tillväxt i Sverige. Det handlar dels om att vårda positionen som marknadsledare när det gäller försäljningen till hotell, restauranger och caféer, dels om att växla upp ytterligare inom dagligvaruhandeln, säger Anders Fredriksson, vd och koncernchef på Löfbergs. 

5 miljoner koppar kaffe om dagen i Sverige
Kafferosteriet Löfbergs grundades 1906 och är idag verksamma på ett tiotal kärnmarknader i norra Europa. Löfbergs produktionen motsvarar 10 miljoner koppar kaffe om dagen, av dessa säljs drygt hälften i Sverige.

– Löfbergs är ett anrikt och välkänt varumärke och jag är övertygad om att vi har stor potential att få ännu fler att upptäcka oss och vårt goda kaffe. Det blir min och mina kollegors främsta uppgift framöver, säger Fredrik Nilsson, Sverigechef på Löfbergs.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil