Emma Hernell stryker ”vice” i sin vd-titel

Emma Hernell stryker ”vice” i sin vd-titel
Emma Hernell efterträder Jonas Arnberg som vd för HUI. Foto: Pressbild HUI
Det blir ett steg uppåt i rangordning när HUI:s vice vd sedan 2017, Emma Hernell, efterträder Jonas Arnberg på jobbet som vd för HUI.

Det blir ett steg uppåt i rangordning när HUI:s vice vd sedan 2017, Emma Hernell, efterträder Jonas Arnberg på jobbet som vd för HUI.

Emma Hernell som sedan 2017 jobbat som vice vd för HUI blir nu vd för utrednings- och analysföretaget som ägs av Svensk Handel.
– Vi har åstadkommit stora förändringar i bolaget på kort tid och nu är vi redo för nästa steg. Jag ser fram emot att få leda HUI in i nästa fas. Behovet av att sätta riktningen för en handelsbransch i kraftig förändring är större än någonsin samtidigt som HUI har ett vasst team av medarbetare vilket ger oss goda förutsättningar att lyckas, säger Emma Hernell i en kommentar.

Innan jobbet på HUI arbetade Emma Hernell som vice vd på United Minds där hon ägnade sig åt konsumentinsikt och omvärldsdriven affärsutveckling.
Hon har på HUI arbetat som vice vd under den period från 2017 då Jonas Arnberg haft jobbet som vd.

– HUI fyller en viktig funktion som plattformen för kunskap kring handel och bidrar med avgörande analys och strategi till den svenska handeln. Jag är väldigt glad att Emma vill fortsätta arbetet med att ytterligare växla upp och förstärka HUI:s position som det ledande konsultföretaget för analys och strategi mot detaljhandelns alla aktörer, säger Karin Johansson, ordförande för HUI och vd för Svensk handel.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

KOMMER DU IHÅG?

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil