Havssalt, Frön & Teff – ny spännande smak från Leksands Tre kullor

På det nya året släpper Leksands Knäckebröd ett nytt tunnknäcke i Tre Kullor-familjen, bakat på havssalt med frön & glutenfritt teffmjöl. Brödet finns i utvalda butiker från och med vecka 7.

Tre Kullor är ett hantverksbakat tunnknäcke, där den goda smaken från
de naturliga råvarorna med Teff, Havssalt, frön och vatten från egen källa är grunden till brödet. Degarna sätts för hand och gräddas sedan på traditionellt sätt på plåtar i konditoriugnar.

Teff är ett glutenfritt sädesslag som har odlats i tusentals år, med sin hemvist i de etiopiska och eritreanska högländerna. Teffgrynets fina egenskaper ger ett glutenfritt mjöl som gör att man kan baka ett gott nötigt fröknäcke utan att använda vetemjöl. Det är ett trendigt litet gryn som innehåller både magnesium, kalcium och järn. Teff är också rikt på fibrer och är en bra källa till protein. I det nya tunnknäcket gifter sig den smakrika teffen med både goda fröna och havssalt.

Vi har med vårt nya tunnknäcke lyckats med en helt ny spännande kombination där tradition möter innovation. Det är en smaksensation som ger en mustig och milt nötig karaktär till tunnknäcket, säger Annika Sund, marknadschef på Leksands Knäckebröd.

Varje Tre Kullor-förpackning med smak av Havssalt, frön och teff innehåller 180 gram och kostar cirka 30 kronor.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil