Foodora ger sjömat en ny betydelse…

Foodora ger sjömat en ny betydelse…
Foto: Foodora
Foodora tar ett nytt steg i sina leveransformat genom att testa leveranser via vattenskooter och båt i Stockholms skärgård tillsammans med Swepelago.

Foodora tar ett nytt steg i sina leveransformat genom att testa leveranser via vattenskooter och båt i Stockholms skärgård tillsammans med Swepelago.

Det går en utveckling när det gäller att leverera livsmedel vattenburna vägar i och kring Stockholms skärgård.
Mathem har motorbåtar som levererar till de koordinater som kunder angett i sina matbeställningar och under säsongen hittills har Mathems beställningar från skärgården ökat med 15 procent.

Picsmart gör också en satsning som snart inleds.
Där handlar det om att leverera matkassar via Waxholmsbåtarnas ordinarie turer.

Nu gör även Foodora en test av leveranser som är vattenburna.
Här handlar det om att leverera via båtar och vattenskootrar i ett samarbete med Swepelago.

– Vi är inte först med att leverera dagligvaror på vatten, men vi är verkligen först med snabba hemleveranser, att vi valt vattenskotrar är för att de snabbt kan ta sig till kunden med varor, konstaterar John Denbratt, operativ chef hos Foodora, i en pressrelease.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil