Victoria Stenman ny vd för Bambino mam AB

Victoria Stenman ny vd för Bambino mam AB
Victoria Stenman tar över som vd för Bambino mam efter Ingrid Grönfeldt. Foto: Pressbild Bambino mam
24 mars var det tronskifte hos Bambino mam. Då lämnade Ingrid Grönfeldt över vd-stolen till Victoria Stenman som kommer från Conaxess trade.

24 mars var det tronskifte hos Bambino mam. Då lämnade Ingrid Grönfeldt över vd-stolen till Victoria Stenman som kommer från Conaxess trade.

Ingrid Grönfeldt har 30 år bakom sig som vd för Bambino mam.
Nu tar Victoria Stenman över jobbet och kommer närmast från ett arbete hos Conaxess trade.

Bambino Mam är ett dotterbolag till Mam Baby AG som är en tillverkare av matnings- och tröstprodukter för barn, som nappflaskor, nappar och amningsprodukter.
Företaget har upplevt en snabb tillväxt på de nordiska marknaderna under de senaste decennierna.

Victoria Stenmans får nu jobbet att utveckla bolagets varumärken och produkter och skapa tillväxt på dess marknader.
– Det känns inspirerande att få leda Bambino mam. Jag ser fram emot att tillsammans med teamet fortsätta att utveckla våra varumärken, säger Victoria Stenman. Avgående vd Ingrid Grönfeldt tar nu plats i bolagsstyrelsen.
– Det är en stor glädje att välkomna Victoria Stenman till Mam-koncernen. Hon tar med sig viktiga kunskaper om den nordiska marknaden. Jag vill också tacka Ingrid Grönfeldt för hennes bidrag under 30 år. Under hennes ledning har omsättningen i regionen ökat kraftigt. Hon blir ett värdefullt tillskott i styrelsearbetet, säger Bambino Mams styrelseordförande Niklaus F Schertenleib.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil