Victoria Stenman ny vd för Bambino mam AB

Victoria Stenman ny vd för Bambino mam AB
Victoria Stenman tar över som vd för Bambino mam efter Ingrid Grönfeldt. Foto: Pressbild Bambino mam
24 mars var det tronskifte hos Bambino mam. Då lämnade Ingrid Grönfeldt över vd-stolen till Victoria Stenman som kommer från Conaxess trade.

24 mars var det tronskifte hos Bambino mam. Då lämnade Ingrid Grönfeldt över vd-stolen till Victoria Stenman som kommer från Conaxess trade.

Ingrid Grönfeldt har 30 år bakom sig som vd för Bambino mam.
Nu tar Victoria Stenman över jobbet och kommer närmast från ett arbete hos Conaxess trade.

Bambino Mam är ett dotterbolag till Mam Baby AG som är en tillverkare av matnings- och tröstprodukter för barn, som nappflaskor, nappar och amningsprodukter.
Företaget har upplevt en snabb tillväxt på de nordiska marknaderna under de senaste decennierna.

Victoria Stenmans får nu jobbet att utveckla bolagets varumärken och produkter och skapa tillväxt på dess marknader.
– Det känns inspirerande att få leda Bambino mam. Jag ser fram emot att tillsammans med teamet fortsätta att utveckla våra varumärken, säger Victoria Stenman. Avgående vd Ingrid Grönfeldt tar nu plats i bolagsstyrelsen.
– Det är en stor glädje att välkomna Victoria Stenman till Mam-koncernen. Hon tar med sig viktiga kunskaper om den nordiska marknaden. Jag vill också tacka Ingrid Grönfeldt för hennes bidrag under 30 år. Under hennes ledning har omsättningen i regionen ökat kraftigt. Hon blir ett värdefullt tillskott i styrelsearbetet, säger Bambino Mams styrelseordförande Niklaus F Schertenleib.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kunderna rasar mot Kellogg’s

Kellogg’s, känd för sina populära frukostflingor som Froot Loops och Frosties, har hamnat i en storm av kritik efter ett kontroversiellt uttalande från deras VD, Gary Pilnick. Uttalandet, som gjordes under en intervju med amerikanska CNBC, har fått kunder att reagera starkt.

Ingen ljusning i sikte enligt UC

Konkurser fortsätter att öka, och enligt experter syns ingen ljusning i sikte. Affärs- och kreditinformationsföretaget UC rapporterar att situationen är den värsta på över ett decennium för vissa branscher.

Levererar mat med drönare

En Ica Nära-butik har inlett ett pilotprojekt där man testar hemleverans med drönare till kunderna, som enligt en enkätundersökning är efterfrågat. Kundens erfarenhet beskrivs som ”oväntat smidig”.

440 miljoner kronor till Arlabönder

Arlabönder runt om i Sverige kommer att dela på en utdelning på cirka 440 miljoner kronor som en del av den efterlikvid som beslutades av Arlas högsta beslutande organ. Det totala beloppet för hela Arlas nordiska mjölkbönder är cirka 270 miljoner euro.

Ökar ersättningen till norrländska mjölkbönder

Från och med den 1 mars 2024 höjer Norrmejerier ersättningen för mjölkråvara med 30 öre. Beslutet välkomnas av både mjölkbönder och företagsledningen som ser det som ett nödvändigt steg med tanke på de utmaningar som mjölkbönderna i Norrland står inför.

Premiär för två nya Snabbgross Club

Den 29 februari slår Axfoods restauranggrossist Snabbgross upp portarna för två nya butiker i det medlemsbaserade konceptet Snabbgross Club, denna gång i Luleå och Västerås. Detta innebär att nu totalt nio butiker i Sverige erbjuder unika restaurangvaror och stora förpackningar till låga priser för både företags- och privatkunder.

Svenskt nej till CSDDD: En besvikelse

Idag stod det klart att EU-medlemsstaterna inte kunde enas om EU-direktivet om företags ansvar för mänskliga rättigheter och miljö, CSDDD. Vid mötet i COREPER blev det tydligt att det inte fanns någon majoritet bakom förslaget, och enligt uppgifter var Sverige det enda landet som planerade att rösta nej.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil