Hon blir ny vd för Oatly i Norden

Ilse Siekkinen | Foto Pressbild
Ilse Siekkinen blir ny vd för Norden inom Oatly Group AB och efterträder på det jobbet Jonas Persson Follin som får nya arbetsuppgifter inom Oatly.

Ilse Siekkinen blir ny vd för Norden för Oatly Group AB, meddelar havredrycksföretaget.

”Siekkinen kommer ansvara för att leda Oatly in i nästa tillväxtfas i Norden med initialt fokus på att driva kategoritillväxt och utöka partnerskapen inom livsmedelsbranschen”, skriver Oatly.

Ilse Siekkinen, som kommer att jobba från Stockholm, har närmare 20 års ledarerfarenhet från att bygga varumärken och samarbeten inom dagligvaruhandel.

Hon kommer från Unilever, där hon arbetat i senaste 14 åren, senast som General Manager Personal Care Nordics.

– Jag är stolt över att ansluta till detta ikoniska varumärke och syftesdrivna företag med starka värderingar som är i linje med mina egna. Vi står inför en klimatkris och den övergång som Oatly driver till ett mer hållbart, växtbaserat livsmedelssystem är avgörande för vår planet, säger Ilse Siekkinen.

– Jag ser fram emot att arbeta med ett så drivet team och banbrytande portfölj av mat- och dryckesinnovationer och att hjälpa till att skriva nästa kapitel i Oatlys framgångssaga här i vår ursprungsregion, tillägger Siekkinen.

Siekkinen efterträder Jonas Persson Follin som istället ska jobbet med företagets internationella foodservice och OOH-partnerskap.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil