Bjuder äldreboenden på korv

Härryda-Karlsson vill att alla ska äta falukorv med makaroner. | Foto: Emmoth
Extra tufft för många i coronatider men också många som försöker göra en insats. Bland dem Härryda-Karlsson som skänker till kommunens äldreboenden.

I rådande tider är det många som har det lite extra tufft. För de boende inom äldreomsorgen kanske detta innebär att de får färre besök än vanligt, och kanske bidrar det även till mer oro – både hos de boende och hos alla de som kämpar dag som natt för att våra äldre ska få ha det bra, resonerar man hos välkända matföretaget Härryda-Karlsson.

Därför har man nu levererat 58 kilo klassisk falukorv till kommunens äldreboenden.

– Vi förstår att lite korv inte kan lösa världsproblem men vi hoppas att vår gåva kan ljusa upp och bidra till en ljusglimt i en annars ganska oviss tillvaro säger Nina Dijnér, media- och marknadsansvarig hos företaget.

Det var glada miner som tog emot korven när den levererades, för i kommunen är det många äldre som har vuxit upp med Härryda Karlssons korv. Charkuteriet hoppas således på att korven bidrog till en god måltid för både boende och personal, skriver man i en pressrelease. 

Här går lasten laddat med korv när Härryda-Karlsson ska bjuda alla på äldreboendena i kommunen. | Foto: Pressbild

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

En riktigt het aktie

Mitt i debatten och kritiken kring de snabbt stigande matpriserna tar Axfood plats bland Swedbanks favoritaktier. En bra investering, menar banken.

”Proteinskiftet har stannat av”

Proteinskiftet har stannat av, vego backar och växtbaserat ifrågasätts på sina håll med ny styrka. På ”Next Veg” hos Orkla Foods letade man orsaker.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil