Bjuder äldreboenden på korv

Härryda-Karlsson vill att alla ska äta falukorv med makaroner. | Foto: Emmoth
Extra tufft för många i coronatider men också många som försöker göra en insats. Bland dem Härryda-Karlsson som skänker till kommunens äldreboenden.

I rådande tider är det många som har det lite extra tufft. För de boende inom äldreomsorgen kanske detta innebär att de får färre besök än vanligt, och kanske bidrar det även till mer oro – både hos de boende och hos alla de som kämpar dag som natt för att våra äldre ska få ha det bra, resonerar man hos välkända matföretaget Härryda-Karlsson.

Därför har man nu levererat 58 kilo klassisk falukorv till kommunens äldreboenden.

– Vi förstår att lite korv inte kan lösa världsproblem men vi hoppas att vår gåva kan ljusa upp och bidra till en ljusglimt i en annars ganska oviss tillvaro säger Nina Dijnér, media- och marknadsansvarig hos företaget.

Det var glada miner som tog emot korven när den levererades, för i kommunen är det många äldre som har vuxit upp med Härryda Karlssons korv. Charkuteriet hoppas således på att korven bidrog till en god måltid för både boende och personal, skriver man i en pressrelease. 

Här går lasten laddat med korv när Härryda-Karlsson ska bjuda alla på äldreboendena i kommunen. | Foto: Pressbild

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Karin Andrén ny HR-direktör hos Ica

Karin Andrén har fått jobbet som HR-direktör hos Ica-gruppen. Hon har tidigare jobbat i HR-sammanhang för H&M där hon varit sedan 2011.

Åtta av tio vill ha fysiska julkort

I en undersökning som Postnord presenterar säger åtta av tio svarande lämpligt nog att de helst vill ha julkort och julhälsningar i postlådan.

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil