Hotade kunder med kniv strax efter dom

Foto: Arkivbild MostPhotos
En man med kniv ska enligt polisen ha hotat kunder på Coop Flanaden i Oskarshamn. Fyra veckor tidigare hade han dömts för ett liknande brott.

Det är Oskarshamns-tidningen som rapporterar om händelsen på Coop Flanaden i Oskarshamn, där en man hotat kunder med kniv.

Den 8 juli gick en man i 40-årsåldern in på Coop-butiken och hotade där personer till livet samt högg kniven i en kassadisk upprepade gånger.
Mannen greps på plats och häktades senare av tingsrätten.

Denna vecka har mannen åtalats för två fall av olaga hot, skadegörelse samt brott mot knivlagen och för hets mot folkgrupp, skriver lokaltidningen.
Den rapporterar även att mannen så sent som juni månad dömts till skyddstillsyn för grovt olaga hot och brott mot knivlagen, samt förekommer i ett antal avsnitt i belastningsregistret sedan tidigare.

När det gäller den senaste händelsen har mannen erkänt grovt brott mot knivlagen men kan varken erkänna eller förneka brott i övrigt, har han sagt i förhör.
Coop har begärt 15 000 kr i skadestånd av mannen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Nu når Coop snart inte lika långt norrut

Det är Coops nordligaste butik – men inte länge till. Ett kommunalt nej till en utbyggnad gör att man istället väljer att lägga ned butiken i Katterjåkk.

Skörden väntas öka Rekordskörd av raps

Årets spannmålsskörd väntas bli elva procent högre än förra året och när det gäller skörden av oljeväxter blir årets skörd 2000-talets största.

H&M:s nya jättelager Satsar stort i Polen

75 000 kvadratmeter och två våningar handlar det om när H&M nu byggt ut sitt befintliga distributionscenter i polska Stryków för att möta efterfrågan.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil