Foodora öppnar två nya dagligvarulager

Foodora öppnar två nya dagligvarulager
Foodora går nu vidare med att öppna två nya lager för dagligvaror. Foto: Pressbild
Foodora öppnar nu två nya lager att distribuera dagligvaror från. Nummer 12 och 13 blir det och de öppnas med ett i Helsingborg och ett nytt i Stockholm.

Foodora öppnar nu två nya lager att distribuera dagligvaror från. Nummer 12 och 13 blir det och de öppnas med ett i Helsingborg och ett nytt i Stockholm.

Foodoras nya nisch är att öppna dagligvarulager varifrån man snabbt distribuerar varor till kunder efter beställning.
Efter att snabbt ha öppnat elva sådana kommer nu ytterligare två, det ena i Johanneshov i Stockholm, det andra i Helsingborg.

Foodora har tänkt fortsätta bygga dessa enheter, Foodora market, i samma snabba takt som man nu har gjort.
Innan nyår ska man vara uppe i 25 enheter vilka alla ska utgöra ett alternativ till dagligvarubutiker av traditionellt format.

– Som vanligt går det väldigt fort hos oss. Att vi är snabba är för att vi har optimerade processer och sofistikerade digitala system som går snabbt att implementera var som helst i Sverige och Norden. Nu återstår ytterligare tio butiker att öppna innan årsskiftet, säger Hans Skruvfors, vd och koncernchef för Foodora.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

Länen som näthandlar mest

Stockholm är det län som handlar mest online i hela landet, enligt nya siffror från Klarna. Tvåa och trea på listan är Norrbotten och Uppsala, sist är Västernorrland.

Svensk mat har starka mervärden

Årets stämma för branschorganisationen Svensk Fågel med temat ”Vår globala och lokala utmaning för en konkurrenskraftig och hållbar matfågelproduktion” har nyligen avslutats i Tylösand, Halmstad

Bärtas smörgåspålägg tar plats

Produkterna finns nu att hitta i kylen hos ytterligare 173 Hemköp, Willys och
City Gross. Det ökar tillgängligheten för närodlade, veganska livsmedel utan tillsatser.

Finlands mest hållbara varumärke

För nionde gången blev Valio utsedd till det mest hållbara varumärket i Finland.Konsumenterna uppskattar framför allt Valios lokala produktion.

Vald till generalsekreterare

Vi-skogens styrelse har utsett Charlotta Szczepanowski till ny generalsekreterare. Charlotta Szczepanowski har tidigare haft rollen som arbetande styrelseordförande för Vi-skogen och kommer nu fortsätta driva arbetet framåt. Charlotta tillträder sin nya roll den 1 april.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil