Humm kombucha vill ut på restaurangerna

Nu är det färdighummat. Humm tar sikte på restaurangborden | Foto: Pressbild
Humm Europe är marknadsledande inom dagligvaruhandeln på ekologisk kombucha och tar nu sikte på att nå ut brett även inom restaurangsektorn.

Samarbetet med Löfbergs har bidragit till att Humm Europe blivit marknadsledande inom svensk dagligvaruhandel med sin ekologiska kombucha, skriver företagen i en pressrelease. 
Nu fördjupar företagen samarbetet. Målsättningen är att Humm Kombucha ska bli Sveriges mest sålda även på utanför hemmen.

– Framgångarna inom dagligvaruhandeln visar att vi träffat rätt med våra produkter. Humm kombucha är ett gott och naturligt alternativ till läsk och alkohol och passar utmärkt som måltidsdryck, därför ser vi en stor potential även på restauranger och caféer, säger Robert Benholm hos Humm Europe.

– Humm kombucha kompletterar vårt sortiment av kalla drycker på ett bra sätt och responsen från kunder och konsumenter har varit fantastiskt. Därför känns det riktigt bra att vi stärker samarbetet och sätter nya djärva mål även för Out of Home-marknaden, säger Stefan Ekdahl hos Löfbergs.

2017 byggde Humm Europe en modern produktionsanläggningen i Gävle. Här tillverkas Humm kombucha, en ekologisk, fermenterat dryck fylld med ämnen som probiotika, antioxidanter och vitaminer.

Nu är alltså siktet inställt på hotell, restauranger och caféer. Målet är att bli marknadsledande även i detta segment denna kanal.

– Det har vi alla förutsättningar att lyckas med. Vi är två företag som delar passionen för den goda smaken och naturliga, hälsosamma produkter och nu kan vår säljkår skapa ännu mer värde för våra kunder. Det här är en dryck som platsar på varje restaurangbord i Sverige, säger Stefan Ekdahl.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil