Axfood återkallar chokladflarn

Axfood återkallar Eldorado chokladflarn med bäst före-datum 2021-01-17 BA200721. (Ej produktbild). | Foto av Andrey Starostin
Axfood tvingas återkalla en produkt i varumärket Eldorado, Eldorado chokladflarn, där produkten med en viss märkning saknar information om nötter.

Axfood återkallar Eldorado chokladflarn med bäst före-datum 2021-01-17 BA200721 eftersom produkten är felaktigt märkt som Havreflarn och saknar information om att spår av allergenerna mjölk, mandel- och hasselnötter kan förekomma i produkten.
Därmed finns risk för allergisk reaktion hos känsliga personer, konstaterar Axfood i en pressrelease.

Produkten har sålts i flertalet av Axfoods butiker och är nu stoppad för försäljning i butik.
Inga konsumentreaktioner eller sjukdomsfall har dock rapporterats.
– Axfood beklagar det inträffade och uppmanar alla konsumenter som köpt den aktuella varan att återlämna till den butik där den är köpt för ersättning, skriver koncernen i en pressrelease.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil