Hyllar svensk fotboll med specialsatsning

Foto Pressbild
Ica har det senaste halvseklet varit med och sponsrat fotbollen i Sverige och uppmärksammar nu det med en specialdesignad fotbollströja.

Ica har ett djupt och långvarigt samarbete med Svenska fotbollförbundet och manifesterar det nu på ett speciellt sätt inför damernas VM-slutspel.
Ica har skapat en specialdesignad fotbollströja för landslagsspelaren Magdalena Eriksson för att hylla såväl henne som svensk fotboll.

I samarbete med designern Amanda Persson har Ica skapat tröjan som består av delar från tidigare matchtröjor.
Tanken är att spegla henne Magdalena Erikssons karriär – från Enskede till landslaget.

– Tröjan är ett fint bevis på hur Ica engagerar sig i svensk fotboll och att vi gör det över hela landet, från lokala klubbar hela vägen upp till Svenska fotbollförbundet, säger Mattias Kjellgren, handlare på Ica Nära Bomben i Hökarängen, som sponsrar Hammarby.

Magdalena Eriksson startade sin fotbollskarriär i Enskede IK för att senare ta sig till Hammarby, Linköping och det svenska landslaget.
– Jag är väldigt glad över Icas initiativ och att se mina tidigare klubbar på den specialdesignade tröjan gör mig stolt, säger Magdalena Eriksson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil