Coop öppnar nytt i Bålsta

I höst ska kunderna få ta del av en ny Coop-butik i Bålsta centrum. | Foto: Coop
I höst ska Coop öppna en ny modern butik i Bålsta centrum. Just nu pågår en utbyggnad och förnyelse av detta centrum i vilket Coop hoppas bli ett nav.

Bålsta centrum förnyas och byggs ut just nu och en del i det blir alltså att CBS (Coop butiker och stormarknader) öppnar en ny butik där.
Tanken är att butiken ska invigas någon gång under hösten i år.

Coop får ett centralt läge nära buss- och pendeltågsstation och även en stor mängd bostäder i närheten.
– Vår nya butik ligger helt rätt i tiden. Det är ett toppläge för en matbutik med liv och rörelse runt butiken, säger Linus Gusfors, distriktschef i Stockholm för CBS. Bålsta centrum är en stadsdel som utvecklas av Grosvenor Europe.
Företaget kan förutom Coop även glädja sig åt att man till Bålsta centrum får en ny, större Systembolagets-butik, Lindex och ett utökat restaurangutbud.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil