Coop öppnar nytt i Bålsta

I höst ska kunderna få ta del av en ny Coop-butik i Bålsta centrum. | Foto: Coop
I höst ska Coop öppna en ny modern butik i Bålsta centrum. Just nu pågår en utbyggnad och förnyelse av detta centrum i vilket Coop hoppas bli ett nav.

Bålsta centrum förnyas och byggs ut just nu och en del i det blir alltså att CBS (Coop butiker och stormarknader) öppnar en ny butik där.
Tanken är att butiken ska invigas någon gång under hösten i år.

Coop får ett centralt läge nära buss- och pendeltågsstation och även en stor mängd bostäder i närheten.
– Vår nya butik ligger helt rätt i tiden. Det är ett toppläge för en matbutik med liv och rörelse runt butiken, säger Linus Gusfors, distriktschef i Stockholm för CBS. Bålsta centrum är en stadsdel som utvecklas av Grosvenor Europe.
Företaget kan förutom Coop även glädja sig åt att man till Bålsta centrum får en ny, större Systembolagets-butik, Lindex och ett utökat restaurangutbud.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil