Lidl nominerat tre gånger om

Lidl Sverige är nominerat tre gånger om inför Retail awards i september – årets arbetsgivare, årets logistiksatsning och årets hållbara retailföretag.

Den 21 september genonmförs årets upplaga av Retail Awards.
Lidl konstaterar i en pressrelease att man är nominerad i tre kategorier – årets arbetgivare, årets logistiksatsning och årets hållbara retailföretag.
Vinnarna utses vid Retail Awards, Svensk handels årliga evenemang som i år arrangeras digitalt.

– Vi gör saker annorlunda och går vår egen väg, därför gör det mig extra glad att vi toppar nomineringslistan, det visar helt enkelt att vi gör rätt, säger Lidls Sverigechef Johan Augustsson.
– Nomineringarna speglar det arbete vi lägger ner på att bli ledande inom hållbarhet och logistik vid sidan om att vara en riktigt bra arbetsgivare. Det är också ett stort erkännande för våra drygt 4 200 medarbetare, konstaterar Augustsson.

Juryns motiveringar till Lidls nomineringar
Årets arbetsgivare - "Lidl har tvättat bort stämpeln som en udda fågel på livsmedelscenen och är idag en utmanare till samtliga dagligvaruaktörer"
Årets logistiksatsning - "Expanderar i snabb takt med egen varuförsörjning med ambitionen att ligga i framkant inom logistikområdet"
Årets hållbara retailföretag - "En liten aktör med stora globala muskler och ambitionen att bli branschledande inom hållbarhet"

Foto av Roland Magnusson

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform

”Stark start på hösten”

Försäljningen i dagligvaruhandeln ökade 6,3 procent under september 2020 jämfört med motsvarande månad 2019, enligt Svensk dagligvaruhandel.

Coop vill utveckla klimatmål

Coop tar nästa steg i klimat- och hållbarhetsarbetet genom ett åtagande inom systemet Science based targets som bygger på vetenskapligt baserade mål.

Systembolaget vann mot Winefinder

Domstolen ger Systembolaget och slår fast att Winefinder driver en verksamhet som liknar detaljhandel. Nu beläggs Winefinder med vite på en miljon kr.

Krav vill se kommunalt ansvar

Kommunerna bör ta ansvar för att driva utvecklingen av ekologiska varor, hävdar Krav och anser sig ha stöd av en ny undersökning man låtit Sifo göra.

122 sökte pengar hos Lidl

122 projekt sökte finansiering hos Lidl i ”Hållbarhetsakuten”. Nu presenteras åtta finalister och vinnarna bland dem kommer att presenteras november.

Sodastream fyller på smaker

Efter fjolårets lansering av Pepsico-smaker går Sodastream nu vidare och utvidgar sin Pepsi-portfölj på den svenska marknaden med smaken Mountain Dew.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.