Lidl nominerat tre gånger om

Foto av Roland Magnusson
Lidl Sverige är nominerat tre gånger om inför Retail awards i september – årets arbetsgivare, årets logistiksatsning och årets hållbara retailföretag.

Den 21 september genonmförs årets upplaga av Retail Awards.
Lidl konstaterar i en pressrelease att man är nominerad i tre kategorier – årets arbetgivare, årets logistiksatsning och årets hållbara retailföretag.
Vinnarna utses vid Retail Awards, Svensk handels årliga evenemang som i år arrangeras digitalt.

– Vi gör saker annorlunda och går vår egen väg, därför gör det mig extra glad att vi toppar nomineringslistan, det visar helt enkelt att vi gör rätt, säger Lidls Sverigechef Johan Augustsson.
– Nomineringarna speglar det arbete vi lägger ner på att bli ledande inom hållbarhet och logistik vid sidan om att vara en riktigt bra arbetsgivare. Det är också ett stort erkännande för våra drygt 4 200 medarbetare, konstaterar Augustsson.

Juryns motiveringar till Lidls nomineringar
Årets arbetsgivare - "Lidl har tvättat bort stämpeln som en udda fågel på livsmedelscenen och är idag en utmanare till samtliga dagligvaruaktörer"
Årets logistiksatsning - "Expanderar i snabb takt med egen varuförsörjning med ambitionen att ligga i framkant inom logistikområdet"
Årets hållbara retailföretag - "En liten aktör med stora globala muskler och ambitionen att bli branschledande inom hållbarhet"

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil