Ica-butik måste göra något åt rengöringen

Foto MostPhotos
En Ica-butik har, efter klagomål från kommunens inspektörer, tvingats agera och åtgärda problem kring bristande rengöring i butiken.

Kommunens miljö- och hälsoskyddskontor i Norrtälje fick anledning att klaga på rengöringen vid en oanmäld kontroll hos Ica Supermarket Krydddan på orten.
Man hittade även mögel i frysskåpen, vilket dock handlaren invänder mot.

Det är Norrtelje tidning som rapporterar om inspektionen i slutet av augusti, en inspektion som gjordes efter klagomål mot butiken.
Rapporten från kommunen talar om bristfällig rengöring i köket, smuts där varor med kort datum förvaras och på ett par andra ställen samt mögel i dörrarna till frysskåpen.

– Vi har åtgärdat anmärkningarna. Det stämmer inte att det var mögel i frysskåpen utan det bildas kondens i kylarna under de varma sommarmånaderna. Då har det samlats lite smuts och blivit skitigt, säger handlaren Jonas Jansson till lokaltidningen. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil