Ica-butik måste göra något åt rengöringen

Foto MostPhotos
En Ica-butik har, efter klagomål från kommunens inspektörer, tvingats agera och åtgärda problem kring bristande rengöring i butiken.

Kommunens miljö- och hälsoskyddskontor i Norrtälje fick anledning att klaga på rengöringen vid en oanmäld kontroll hos Ica Supermarket Krydddan på orten.
Man hittade även mögel i frysskåpen, vilket dock handlaren invänder mot.

Det är Norrtelje tidning som rapporterar om inspektionen i slutet av augusti, en inspektion som gjordes efter klagomål mot butiken.
Rapporten från kommunen talar om bristfällig rengöring i köket, smuts där varor med kort datum förvaras och på ett par andra ställen samt mögel i dörrarna till frysskåpen.

– Vi har åtgärdat anmärkningarna. Det stämmer inte att det var mögel i frysskåpen utan det bildas kondens i kylarna under de varma sommarmånaderna. Då har det samlats lite smuts och blivit skitigt, säger handlaren Jonas Jansson till lokaltidningen. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil