ICA huvudpartner för Melodifestivalturnén

ICA huvudpartner för Melodifestivalturnén
Josefin Lundmark, marknadsdirektör Ica Sverige. Foto: Ica
Ica blir ny huvudsponsor för Melodifestivalen under de kommande tre åren. Det innebär aktiviteter för Ica-kunder, arenabesökare och fans, skriver Ica.

Ica blir ny huvudsponsor för Melodifestivalen under de kommande tre åren. Det innebär aktiviteter för Ica-kunder, arenabesökare och fans, skriver Ica.

Ica blir alltså ny huvudsponsor för Melodifestivalturnén de kommande tre åren. 
Som ny samarbetspartner kommer ICA att bidra till folkfesten genom aktiviteter för ICA-kunder, arenabesökare och fans, skriver man i en pressrelease. 

– Den absolut största och mest inkluderande folkfesten och lägerelden att samlas kring är nog Melodifestivalen. Vi är givetvis väldigt stolta över det här samarbetet och att vara en del av Melodifestivalturnén, konstaterar Josefin Lundmark som är marknadsdirektör för Ica Sverige.
– Ica finns i 285 av 290 kommuner. Vi vill vara med och höja feststämningen i hela landet genom en rad olika aktiviteter, tillägger hon.

Live Nation arrangör av konserter och evenemang, arrangerar Melodifestivalturnén.  
– Vi är väldigt glada att Ica kliver in som huvudsponsor till Melodifestivalturnén. Tillsammans når vi publik över hela Sverige och ser till att upplevelsen förstärks före, under och efter turnén, säger Mårten Larsson, kommersiell direktör i Norden för Live Nation. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil