Willys dubblar till Rädda barnen i jul

Willys dubblar till Rädda barnen i jul
Dubbelt upp blir det i jul när man pantar och skänker till Rädda barnen hos Willys i jul. Foto: Pressbild Willys
Willys slår ett extra slag för Rädda barnen i jul och dubblar de pantpengar kunderna skänker till Rädda barnen under december månad.

Willys slår ett extra slag för Rädda barnen i jul och dubblar de pantpengar kunderna skänker till Rädda barnen under december månad.

Sedan 2010 kan kunderna på Willys välja att donera sina pantpengar till Rädda barnen via butikernas pantmaskiner. För att bidra ytterligare till organisationens viktiga arbete för barns rättigheter går Willys nu in och dubblar den pant som skänks under december.

Under åren har över 20 miljoner kronor skänkts till Rädda barnens verksamhet via gåvoknappen vid Willys pantmaskiner. För att stötta organisationens viktiga arbete för barns rättigheter lite extra dubblar Willys nu i december den pant som skänks av kunderna.

Pantpengarna går bland annat till Rädda barnens satsning På lika villkor som syftar till att stötta barn och unga i socioekonomisk utsatta områden i Sverige, där många familjer har det extra tufft nu under pandemin.

– Vi är tacksamma för alla som donerar sin pant till Rädda barnen när de pantar på Willys – ett bidrag som gör skillnad. Tack vare Willys och deras kunder har vi sedan starten fått in över 20 miljoner kronor, vilket gör stor skillnad för barn som på olika sätt lever i utsatthet och för familjer som har det extra tufft under pandemin och i jultider. När Willys nu går in och dubblar alla pantdonationer under december gör det att vi kan nå ännu fler barn med våra insatser, säger Helena Thybell, generalsekreterare för Rädda barnen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil