Willys dubblar till Rädda barnen i jul

Willys dubblar till Rädda barnen i jul
Dubbelt upp blir det i jul när man pantar och skänker till Rädda barnen hos Willys i jul. Foto: Pressbild Willys
Willys slår ett extra slag för Rädda barnen i jul och dubblar de pantpengar kunderna skänker till Rädda barnen under december månad.

Willys slår ett extra slag för Rädda barnen i jul och dubblar de pantpengar kunderna skänker till Rädda barnen under december månad.

Sedan 2010 kan kunderna på Willys välja att donera sina pantpengar till Rädda barnen via butikernas pantmaskiner. För att bidra ytterligare till organisationens viktiga arbete för barns rättigheter går Willys nu in och dubblar den pant som skänks under december.

Under åren har över 20 miljoner kronor skänkts till Rädda barnens verksamhet via gåvoknappen vid Willys pantmaskiner. För att stötta organisationens viktiga arbete för barns rättigheter lite extra dubblar Willys nu i december den pant som skänks av kunderna.

Pantpengarna går bland annat till Rädda barnens satsning På lika villkor som syftar till att stötta barn och unga i socioekonomisk utsatta områden i Sverige, där många familjer har det extra tufft nu under pandemin.

– Vi är tacksamma för alla som donerar sin pant till Rädda barnen när de pantar på Willys – ett bidrag som gör skillnad. Tack vare Willys och deras kunder har vi sedan starten fått in över 20 miljoner kronor, vilket gör stor skillnad för barn som på olika sätt lever i utsatthet och för familjer som har det extra tufft under pandemin och i jultider. När Willys nu går in och dubblar alla pantdonationer under december gör det att vi kan nå ännu fler barn med våra insatser, säger Helena Thybell, generalsekreterare för Rädda barnen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil