Skedvi bröd har nominerats till pris

Skedvi bröd har nominerats till pris
Foto: Maria Hansson
Skedvi bröd har nominerats till Embla Nordic Food Awards, ett pris om delas ut varannat år för att hylla olika delar av den nordiska matkulturen.

Skedvi bröd har nominerats till Embla Nordic Food Awards, ett pris om delas ut varannat år för att hylla olika delar av den nordiska matkulturen.

Embla Food Awards delas ut vartannat år för att hylla den nordiska matkulturen. 2022 delas priset ut i Oslo den 11 mars 2022.
De svenska finalisterna kommer från Södermanland, Västerbotten, Dalarna, Halland, Uppland och Skåne.

Skedvi bröd har tillsammans med sex andra svenska finalister i de olika kategorierna, valts ut att representera Sverige, i kategorin Årets matdestination.
I år har totalt 370 nomineringar kommit in, vilket är fler än något tidigare år.

Med utmärkelsen Embla Food Awards vill man stärka den nordiska matkulturen och matidentiteten och hylla människorna bakom.
De nominerade har blivit värderade utifrån kriterier som originalitet, inspiration, ärlighet och inte minst hur typiskt de representerar den nordiska maten.

Hos Skedvi bröd är man förstås otroligt glada och stolta över nomineringen till Embla Nordic Food Awards. En tidig julklapp som sträcker sig ända till i mars, då tävlingen avgörs i Oslo, konstaterar Skedvi bröds Anders Åkerberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil