Skedvi bröd har nominerats till pris

Skedvi bröd har nominerats till pris
Foto: Maria Hansson
Skedvi bröd har nominerats till Embla Nordic Food Awards, ett pris om delas ut varannat år för att hylla olika delar av den nordiska matkulturen.

Skedvi bröd har nominerats till Embla Nordic Food Awards, ett pris om delas ut varannat år för att hylla olika delar av den nordiska matkulturen.

Embla Food Awards delas ut vartannat år för att hylla den nordiska matkulturen. 2022 delas priset ut i Oslo den 11 mars 2022.
De svenska finalisterna kommer från Södermanland, Västerbotten, Dalarna, Halland, Uppland och Skåne.

Skedvi bröd har tillsammans med sex andra svenska finalister i de olika kategorierna, valts ut att representera Sverige, i kategorin Årets matdestination.
I år har totalt 370 nomineringar kommit in, vilket är fler än något tidigare år.

Med utmärkelsen Embla Food Awards vill man stärka den nordiska matkulturen och matidentiteten och hylla människorna bakom.
De nominerade har blivit värderade utifrån kriterier som originalitet, inspiration, ärlighet och inte minst hur typiskt de representerar den nordiska maten.

Hos Skedvi bröd är man förstås otroligt glada och stolta över nomineringen till Embla Nordic Food Awards. En tidig julklapp som sträcker sig ända till i mars, då tävlingen avgörs i Oslo, konstaterar Skedvi bröds Anders Åkerberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil