Snart dags att öppna efter bråk

Bråk och klagomål, strid och till slut beslut om att tillåta butiken. När Ica öppnar Magnus Ladulåsgatan i Stockholm är det efter en lång förhistoria.

Den 14 oktober är planerad startdag för den 2 300 kvadratmeter stora nya Ica-butiken i kvarteret Linjalen i Stockholm, mer begripligt kanske att säga Magnus Ladulåsgatan40. Butiken ska drivas av Linda och Thomas Bergman som inte haft en direkt lugn resa till invigning.

Nu är man i alla fall där, 14 oktober är datumet, och i samband med det kommer Ica Gillet på andra sidan gatan att stänga.
Enligt de två nya handlarna erbjudas anställda i den butiken jobb i den nya istället.

När man nu äntligen kan öppna är det med löften om mängder av färskvaror och även ett löfte om det största såväl ekologiska som lokalproducerade utbudet i Innerstan. Till det kommer en egen bistro med öl och vin och handlarna säger till mitti.se att ambitionen är att skapa en känsla av matmarknad snarare än butik.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil