Snart dags att öppna efter bråk

Bråk och klagomål, strid och till slut beslut om att tillåta butiken. När Ica öppnar Magnus Ladulåsgatan i Stockholm är det efter en lång förhistoria.

Den 14 oktober är planerad startdag för den 2 300 kvadratmeter stora nya Ica-butiken i kvarteret Linjalen i Stockholm, mer begripligt kanske att säga Magnus Ladulåsgatan40. Butiken ska drivas av Linda och Thomas Bergman som inte haft en direkt lugn resa till invigning.

Nu är man i alla fall där, 14 oktober är datumet, och i samband med det kommer Ica Gillet på andra sidan gatan att stänga.
Enligt de två nya handlarna erbjudas anställda i den butiken jobb i den nya istället.

När man nu äntligen kan öppna är det med löften om mängder av färskvaror och även ett löfte om det största såväl ekologiska som lokalproducerade utbudet i Innerstan. Till det kommer en egen bistro med öl och vin och handlarna säger till mitti.se att ambitionen är att skapa en känsla av matmarknad snarare än butik.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform

”Stark start på hösten”

Försäljningen i dagligvaruhandeln ökade 6,3 procent under september 2020 jämfört med motsvarande månad 2019, enligt Svensk dagligvaruhandel.

Coop vill utveckla klimatmål

Coop tar nästa steg i klimat- och hållbarhetsarbetet genom ett åtagande inom systemet Science based targets som bygger på vetenskapligt baserade mål.

Systembolaget vann mot Winefinder

Domstolen ger Systembolaget och slår fast att Winefinder driver en verksamhet som liknar detaljhandel. Nu beläggs Winefinder med vite på en miljon kr.

Krav vill se kommunalt ansvar

Kommunerna bör ta ansvar för att driva utvecklingen av ekologiska varor, hävdar Krav och anser sig ha stöd av en ny undersökning man låtit Sifo göra.

122 sökte pengar hos Lidl

122 projekt sökte finansiering hos Lidl i ”Hållbarhetsakuten”. Nu presenteras åtta finalister och vinnarna bland dem kommer att presenteras november.

Sodastream fyller på smaker

Efter fjolårets lansering av Pepsico-smaker går Sodastream nu vidare och utvidgar sin Pepsi-portfölj på den svenska marknaden med smaken Mountain Dew.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.