Snart dags att öppna efter bråk

Bråk och klagomål, strid och till slut beslut om att tillåta butiken. När Ica öppnar Magnus Ladulåsgatan i Stockholm är det efter en lång förhistoria.

Den 14 oktober är planerad startdag för den 2 300 kvadratmeter stora nya Ica-butiken i kvarteret Linjalen i Stockholm, mer begripligt kanske att säga Magnus Ladulåsgatan40. Butiken ska drivas av Linda och Thomas Bergman som inte haft en direkt lugn resa till invigning.

Nu är man i alla fall där, 14 oktober är datumet, och i samband med det kommer Ica Gillet på andra sidan gatan att stänga.
Enligt de två nya handlarna erbjudas anställda i den butiken jobb i den nya istället.

När man nu äntligen kan öppna är det med löften om mängder av färskvaror och även ett löfte om det största såväl ekologiska som lokalproducerade utbudet i Innerstan. Till det kommer en egen bistro med öl och vin och handlarna säger till mitti.se att ambitionen är att skapa en känsla av matmarknad snarare än butik.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil