Snart dags att öppna efter bråk

Bråk och klagomål, strid och till slut beslut om att tillåta butiken. När Ica öppnar Magnus Ladulåsgatan i Stockholm är det efter en lång förhistoria.

Den 14 oktober är planerad startdag för den 2 300 kvadratmeter stora nya Ica-butiken i kvarteret Linjalen i Stockholm, mer begripligt kanske att säga Magnus Ladulåsgatan40. Butiken ska drivas av Linda och Thomas Bergman som inte haft en direkt lugn resa till invigning.

Nu är man i alla fall där, 14 oktober är datumet, och i samband med det kommer Ica Gillet på andra sidan gatan att stänga.
Enligt de två nya handlarna erbjudas anställda i den butiken jobb i den nya istället.

När man nu äntligen kan öppna är det med löften om mängder av färskvaror och även ett löfte om det största såväl ekologiska som lokalproducerade utbudet i Innerstan. Till det kommer en egen bistro med öl och vin och handlarna säger till mitti.se att ambitionen är att skapa en känsla av matmarknad snarare än butik.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop lanserar nytt matkassekoncept

Coop lanserar en ny matkasse där man kan köpa veckans middagar och komplettera med varor ur hela butikens sortiment, utan bindningstider.

Mera glutenfritt på export

Fria bröd, som sedan tidigare exporterar glutenfria kanelbullar, breddar nu sortimentet med en glutenfri vaniljbulle.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil