Coop öppnar en ny central butik i Piteå

Coop öppnar en ny central butik i Piteå
Foto: Mostphotos
Coop Norrbotten fortsätter satsa och bygger en ny, centralt placerad butik i Piteå och räknar med att kunna öppna den någon gång under våren 2022.

Coop Norrbotten fortsätter satsa och bygger en ny, centralt placerad butik i Piteå och räknar med att kunna öppna den någon gång under våren 2022.

Coop Norrbotten är en stark förening med hög marknadsandel i Norrbotten, påpekar man i en pressrelease där man konstaterar att föreningen under de senaste åren investerat 400 miljoner i att utveckla sitt butiksnät.

– Nu vill vi fortsätta investeringsresan med byggandet av en ny och lättillgänglig butik i Piteå, förklarar Coop Norrbotten.
– Vi investerar stort i att både förbättra befintligt butiksnät samt att hitta nya butikslägen. Det är en av våra ambitioner att aktivt etablera nya butiker i länets tillväxtkommuner, säger vd Peter Fjällborg.

– Den planerade butiken stärker vår position i Piteå och vi ser mycket fram emot att få välkomna Piteåborna dit, säger Fjällborg.
Butiken kommer att ligga mittemot kommunhuset och bredvid Strömbackaskolan. Hyresvärd är Wallsténhus. Bygglovsansökan är inlämnad i dagarna och butiken planeras öppna våren 2022.

– Vi gläder oss mycket åt samarbetet med Coop Norrbotten och att få utveckla det före detta ”Nab-huset” på Strömnäs. Förutsatt att vi får bygglov är vår avsikt att sätta igång med projektet så snart som möjligt, säger Andreas Wallstén hos Wallsténhus.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil