Coop öppnar en ny central butik i Piteå

Coop öppnar en ny central butik i Piteå
Foto: Mostphotos
Coop Norrbotten fortsätter satsa och bygger en ny, centralt placerad butik i Piteå och räknar med att kunna öppna den någon gång under våren 2022.

Coop Norrbotten fortsätter satsa och bygger en ny, centralt placerad butik i Piteå och räknar med att kunna öppna den någon gång under våren 2022.

Coop Norrbotten är en stark förening med hög marknadsandel i Norrbotten, påpekar man i en pressrelease där man konstaterar att föreningen under de senaste åren investerat 400 miljoner i att utveckla sitt butiksnät.

– Nu vill vi fortsätta investeringsresan med byggandet av en ny och lättillgänglig butik i Piteå, förklarar Coop Norrbotten.
– Vi investerar stort i att både förbättra befintligt butiksnät samt att hitta nya butikslägen. Det är en av våra ambitioner att aktivt etablera nya butiker i länets tillväxtkommuner, säger vd Peter Fjällborg.

– Den planerade butiken stärker vår position i Piteå och vi ser mycket fram emot att få välkomna Piteåborna dit, säger Fjällborg.
Butiken kommer att ligga mittemot kommunhuset och bredvid Strömbackaskolan. Hyresvärd är Wallsténhus. Bygglovsansökan är inlämnad i dagarna och butiken planeras öppna våren 2022.

– Vi gläder oss mycket åt samarbetet med Coop Norrbotten och att få utveckla det före detta ”Nab-huset” på Strömnäs. Förutsatt att vi får bygglov är vår avsikt att sätta igång med projektet så snart som möjligt, säger Andreas Wallstén hos Wallsténhus.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil