”Ica Kvantum Lidingö bäst på ekologiskt”

”Ica Kvantum Lidingö bäst på ekologiskt”
Foto: Krav
Ica Kvantum Lidingö är bäst på ekologiskt i Stockholm 2021 och får pris som en av Sveriges mest hållbara matbutiker av Krav, meddelar organisationen.

Ica Kvantum Lidingö är bäst på ekologiskt i Stockholm 2021 och får pris som en av Sveriges mest hållbara matbutiker av Krav, meddelar organisationen.

Med utmärkelsen vill organisationen hylla en butik som arbetar med att utöka sitt ekologiska sortiment i allmänhet och sitt Krav-märkta sortiment i synnerhet, skriver man i en pressrelease.
– En butik som förstår vikten av dialog med sina kunder, både i butiken och i sociala medier. Det här är en passionerad butik som vill vara med och förändra världen. Här brinner man för det ekologiska, det är omöjligt att missa, lyder motiveringen.

White guide green utser varje år Sveriges mest hållbara matbutiker enligt olika hållbarhetskriterier. Under 2021 besöks tolv städer i Sverige i jakten på de matbutiker som vill mest, kan mest och gör mest. Totalt undersöks och jämförs drygt 1 000 butiker.
Ekologiskt är en av flera hållbarhetskategorier i White guide green, och den står Krav för.

– Det är bra med en guide som premierar butiker som arbetar aktivt med hållbarhetsfrågorna. Genom att lyfta dem som goda exempel kan fler inspireras och därmed driva utvecklingen framåt, menar Carolina Hellbacher som är marknads- och regelutvecklare gentemot dagligvaruhandeln hos Krav.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

Andra upplagan av nordisk ciderfestival

1 juli är det dags för andra upplagan av Nordic Craft Cider Festival på Hornuddens trädgård nära Strängnäs med utställare från sex länder.

Ökad omsättning men ingen vinst

HK Scan ökar omsättningen men gör fortfarande ingen vinst. Man tappar försäljning även i Sverige och har vänt vinst till förlust.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil