”Ica Kvantum Lidingö bäst på ekologiskt”

”Ica Kvantum Lidingö bäst på ekologiskt”
Foto: Krav

Ica Kvantum Lidingö är bäst på ekologiskt i Stockholm 2021 och får pris som en av Sveriges mest hållbara matbutiker av Krav, meddelar organisationen.

Med utmärkelsen vill organisationen hylla en butik som arbetar med att utöka sitt ekologiska sortiment i allmänhet och sitt Krav-märkta sortiment i synnerhet, skriver man i en pressrelease.
– En butik som förstår vikten av dialog med sina kunder, både i butiken och i sociala medier. Det här är en passionerad butik som vill vara med och förändra världen. Här brinner man för det ekologiska, det är omöjligt att missa, lyder motiveringen.

White guide green utser varje år Sveriges mest hållbara matbutiker enligt olika hållbarhetskriterier. Under 2021 besöks tolv städer i Sverige i jakten på de matbutiker som vill mest, kan mest och gör mest. Totalt undersöks och jämförs drygt 1 000 butiker.
Ekologiskt är en av flera hållbarhetskategorier i White guide green, och den står Krav för.

– Det är bra med en guide som premierar butiker som arbetar aktivt med hållbarhetsfrågorna. Genom att lyfta dem som goda exempel kan fler inspireras och därmed driva utvecklingen framåt, menar Carolina Hellbacher som är marknads- och regelutvecklare gentemot dagligvaruhandeln hos Krav.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Ny matfestival får premiär i oktober

Ny matfestival får premiär i oktober

En ny matfestival för ”medveten gastronomi” ska samla Nordens stjärnkockar och genomföra sin första upplaga i oktober i år i Stockholm.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.