Icas entreprenörspris öppnar nomineringar

Foto MostPhotos/Ica
Nu är det dags att nominera till Icas entreprenörspris som nu ska delas ut för sjätte året till Årets lokala hjälte och motsvarigheten på juniorsidan.

För sjätte året i rad delas Icas entreprenörspris ut till personer som genom sitt företagande gjort Sverige bättre, skriver Ica i en pressrelease. 
Priset delas ut i två kategorier – Årets lokala hjälte och Årets lokala hjälte junior, som genom sina insatser och sitt entreprenörskap gjort skillnad för sitt lokala samhälle. 

Priset går till entreprenörer utanför Icas organisation, och i juryn sitter bland andra Noel Abdayem, entreprenör och grundare av The Humble Co, LRF:s vd Anna-Karin Hatt och Petra Peters, partneransvarig hos Ung företagsamhet. 
Priset består av två stipendier på 100 000 kronor vardera och delas ut till två vinnare.

– Det känns väldigt roligt att fortsätta med Icas entreprenörspris. Priset är ett sätt för oss att uppmärksamma entreprenörer runt om i landet som verkar i samma anda som Ica-handlarna, som bryr sig om och stimulerar utvecklingen på sina orter. Det visar vad ett lokalt engagemang betyder i praktiken, säger Ica-gruppens vd Per Strömberg.

Årets lokala hjälte delas ut till en entreprenör som lägger tid, pengar, själ och hjärta i att bidra till en positiv utveckling där de bor och verkar. 
Det kan handla om någon som ser till att orten hålls levande och skapar arbetstillfällen, eller på annat sätt gör platsen där de verkar attraktiv.

Årets lokala hjälte junior delas ut för tredje året och går till en person upp till 25 år som bidrar till förbättring i sitt närområde. 
Den unga entreprenören är en lokal förebild som med stort engagemang kämpar för sin affärsidé.Vem som helst kan nominera en entreprenör som förtjänar att uppmärksammas på: www.icagruppen.se.
Bland tidigare vinnare finns bland annat bolag som glassfabriken Tegelbrukets hantverksmejeri, möbel- och designföretag AXD Sweden, linneväveriet Växbo lin och vertikalodlaren Ljusgårda.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil