Tillfällig vd-lösning i Clearon

Pontus Ellefsson lämnar vd-jobbet i Clearon av hälsoskäl och övergår till ett annat jobb i bolaget. Lars Påhlson, styrelseledamot i Clearon, övertar vd-jobbet som en lösning tills vidare.

Av hälsoskäl har Pontus Ellefsson framfört önskemål om att lämna vd-jobbet i Clearon och få en förändrad arbetssituation.
Från årsskiftet är Ellefsson därför istället ansvarig för bolagets affärsutveckling.

I ett pressmeddelande idag skriver Clearon att man till interimistisk vd utsett Lars Påhlson, som även är styrelseledamot i bolaget.
Påhlson har tidigare varit vd för bland annat Cloetta Scandinavia, Campbell Soup Nordic och Carlsberg Nordic.

– Styrelsen är glad att Pontus har tillfrisknat och att han fortsatt kommer att vara en viktig resurs för bolagets fortsatta utveckling, skriver man i dagens pressrelease från Clearon.

(Pontus Ellefsson på bild, Foto: Pressbild)

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

Medlemskampanj ska lyfta Coop

Coop lanserar en ny kampanj för att locka fler kunder och stå starka i konkurrensen med bland annat lågprisprofilerade kedjorna Lidl och Willys.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil