Tillfällig vd-lösning i Clearon

Pontus Ellefsson lämnar vd-jobbet i Clearon av hälsoskäl och övergår till ett annat jobb i bolaget. Lars Påhlson, styrelseledamot i Clearon, övertar vd-jobbet som en lösning tills vidare.

Av hälsoskäl har Pontus Ellefsson framfört önskemål om att lämna vd-jobbet i Clearon och få en förändrad arbetssituation.
Från årsskiftet är Ellefsson därför istället ansvarig för bolagets affärsutveckling.

I ett pressmeddelande idag skriver Clearon att man till interimistisk vd utsett Lars Påhlson, som även är styrelseledamot i bolaget.
Påhlson har tidigare varit vd för bland annat Cloetta Scandinavia, Campbell Soup Nordic och Carlsberg Nordic.

– Styrelsen är glad att Pontus har tillfrisknat och att han fortsatt kommer att vara en viktig resurs för bolagets fortsatta utveckling, skriver man i dagens pressrelease från Clearon.

(Pontus Ellefsson på bild, Foto: Pressbild)

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil