Ida Bauhn ny kapten för kocklandslaget

Foto Pressboöder
Ida Bauhn är ny lagkapten i svenska kocklandslaget. Hon tar över efter Ludwig Tjörnemo och siktar mot Culinary Olympics i Stuttgart 2024.

I februari 2024 är det dags för Culinary Olympics i Stuttgakt. Efter ett välförtjänt uppehåll sedan laget vann VM-silver i Luxemburg, växlar Kocklandslaget upp tempot igen inför kommande mästerskap. 
Laget har värvat nya medlemmar och kocken Ida Bauhn kliver in som första kvinnliga lagkapten. Hon tar över efter Ludwig Tjörnemo.

– Det har varit fantastiskt att vara kapten åt laget och jag är grymt stolt över vårt VM-silver. Jag har varit del av kocklandslagen i många år och tar med mig många fina minnen, men nu väntar andra spännande projekt för min del, säger Ludwig Tjörnemo.

Ida Bauhn anslöt till kocklandslaget våren 2021 och blev då, tillsammans med tidigare lagkamraten Matilda Ewaldh, första kvinnliga kocken i laget på många år. 
Hon kommer från Göteborg men bor idag i Stockholm där hon frilansar som kock. Nu blir Ida första kvinnliga lagkaptenen för kocklandslaget.

– Det här är så klart en stor ära, jag har ju varit väldigt stolt över att vara del av laget i snart två år men att nu kliva upp som kapten betyder så otroligt mycket för mig. Jag lärde mig mycket under VM och är revanschsugen, så jag kommer göra allt jag kan i rollen som kapten för att ta laget till ett OS-guld nästa år, säger Ida Bauhn.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil