Resterna som oftast slängs kartlagda

Resterna som oftast slängs kartlagda
Foto: Mostphotos
Willys har låtit Sifo Kantar undersöka vilka varor som slängs mest av. De mest ”svinndumma” varorna presenteras nu liksom satsningen Restakuten.

Willys har låtit Sifo Kantar undersöka vilka varor som slängs mest av. De mest ”svinndumma” varorna presenteras nu liksom satsningen Restakuten.

De där tre öppnade tacosåsburkarna längst inne kylen, slatten grädde som blev över eller den stenhårda brödbiten man hittar kvarglömd – vissa varor är helt enkelt lite svårare att göra slut på, skriver Willys.

I en färsk Sifo-undersökning har Willys tagit reda på vilka som är svenskarnas mest ”svinndumma” varor. Nu startar kedjan Restakuten – en tjänst på Instagram som vill hjälpa användarna förvandla sina rester till rätter.

Öppnad tacosås, brödkant och salladsrester – där har du pallplatserna när det gäller svinndumt.
Bananer och mjölkslattar hamnar också högt.

Läs mer om svinndumma varor och Willys satsning Restakuten i nästa magasin, Butikstrender 3/2021

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil