Ikea återkallar Åskstorm 40W-laddaren

Arkivbild MostPhotos
Efter varningar om möjliga brännskador och elektriska stötar återkallar Ikea USB-laddaren "Åskstorm 40W". Ägare uppmanas sluta använda produkten och kontakta Ikea för återbetalning.

Ikea har tagit det drastiska steget att återkalla sin populära USB-laddare ”Åskstorm 40W” på grund av potentiella risker för brännskador och elektriska stötar. Ägare av den mörkgrå laddaren, med artikelnummer 50461193, uppmanas omedelbart sluta använda produkten och kontakta Ikea för att få återbetalning. Företaget prioriterar säkerhet och tar detta steg efter att varningar om riskerna uppmärksammats.

I ett pressmeddelande framhåller Ikea att säkerhet är deras högsta prioritet. Återkallelsen är ett proaktivt steg för att undvika eventuella incidenter av ytliga brännskador och elektriska stötar, särskilt relaterade till slitage på strömkabeln.

Problemen uppstår när strömkabeln slits, vilket kan hända om sladden böjs fram och tillbaka upprepade gånger över en längre tidsperiod. Ikea uppmanar ägare att följa deras rekommendationer för att minimera risken för personskador eller egendomsskador. Det är av yttersta vikt att de som äger den berörda USB-laddaren agerar enligt Ikea’s rekommendationer för att undvika potentiella faror. Ikea förbinder sig till kunders säkerhet och uppmanar till samarbete för att hantera situationen på ett säkert och effektivt sätt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil