Blir operativ chef hos Lantmännen

Magnus Kagevik, som jobbar som chef för energidivisionen hos Lantmännen, får nu fler arbetsuppgifter. | Foto: Lantmännen
Lantmännens chef för energidelen, Magnus Kagevik, får utökade arbetsuppgifter inom företaget när han nu även ska fungera som operativ chef.

Magnus Kagevik jobbar idag som chef för energidivisionen hos Lantmännen.
Nu får han utökade arbetsuppgifter och titeln operativ chef, på engelska Chief operationg officer, och blir då ansvarig även för lantbruksdivisionen.
Jobbet som operativ chef är nytt inom Lantmännen.

– Vi har ambitionen att skapa lönsam tillväxt i våra affärer, samtidigt som vi står inför en förväntad lågkonjunktur. Det är därför mycket positivt att Magnus Kagevik tar denna bredare ledarskapsroll, och på så sätt förstärker koncernens högsta ledning, säger Lantmännens vd Per Olof Nyman.

Magnus behåller jobbet som chef för energidivisionen. Elisabeth Ringdahl som nu är chef för lantbruksdivisionen fortsätter som det men blir underställd Magnus Kagevik.
– Jag ser fram emot att ta mig an möjligheten att jobba med mer koncernövergripande frågor och att stärka samarbetet mellan divisionerna, säger Magnus Kagevik.
Förändringen i arbetsuppgifter gäller från och med 1 maj.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil