Certifierar alla sina restauranger ombord

Certifierar alla sina restauranger ombord
Blidösundsbolaget väljer att Krav-certifiera sina serveringar på bolagets 34 båtar. Foto: Pressbild Krav
Rederiet Blidösundsbolaget Krav-certifierar sina serveringar på bolagets 34 båtar med kaféer och restauranger, meddelar Krav i en pressrelease.

Rederiet Blidösundsbolaget Krav-certifierar sina serveringar på bolagets 34 båtar med kaféer och restauranger, meddelar Krav i en pressrelease.

Rederiet Blidösundsbolaget har alltså Krav-certifierat serveringarna på sina 34 båtar med kaféer och restauranger ombord.
– Det är naturligt att vi valde att bli Krav-certifierade. Vi har länge arbetat utifrån ett hållbarhetstänk och en Krav-certifiering blev nästa steg för att visa gäster och resenärer att vi har en hållbar och medveten servering, säger Agneta Gustavsson, restaurangchef hos Blidösundsbolaget.

– Certifieringen ger ett mervärde som visar att man som rederi kan göra ett medvetet val och vara angelägen om vad man serverar sina gäster och resenärer. Det är också något som stärker och motiverar personalen, tillägger Gustavsson.

– Vi är väldigt glada för att Blidösundsbolaget gått in i en Krav-certifiering med sina båtar. Förutom att en viss del av inköpen då ska vara Krav-märkta, innebär en certifiering också bland annat att man bara har miljömärkta rengöringsmedel i sina kök och att man inte använder miljöfarliga engångsplaster, förklarar Staffan Carlberg som är marknads- och regelansvarig hos Krav för restauranger och storhushåll.
– Alla resenärer i Stockholms skärgård kan nu njuta av den bästa maten på sin resa, sammanfattar Carlberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil