Konsum blev Tempo blir Coop

Coop Nord återvänder till Bredsand
Här flyttar Coop in när Tempo flyttar ut nästa år och från början är det en gammal Konsum-butik. Foto: Pressbild Coop nord

Det startade som Konsum men blev Tempo. Nu återvänder butiken i Bredsand till moderhuset och blir Coop-butik från och med 1 mars nästa år.

Coop har skrivit ett hyreskontrakt med Trophi fastighets AB om att hyra butikslokalen i Bredsand i Sundsvall där just nu Tempo finns.

1 mars nästa år har Tempos hyreskontrakt löpt ut och då flyttar Coop nord in med en butik.

– Läget är oerhört intressant och vi är glada för att kunna erbjuda våra medlemmar och kunder en matbutik med fokus på bra mat till ett bra pris, säger Coop Nords vd Thomas Johansson.

– Coop Nord har sedan länge sökt efter en passande lokal för etablering i södra delen av Sundsvall.

Att det dessutom är en gammal Konsum-butik man flyttar till gör förstås saken ännu mer pikant.

– Ja, att vi nu återvänder till samma fastighet som en gång var en mycket uppskattad Konsumbutik gör att cirkeln sluts, konstaterar Thomas Johansson.

Coop Nord får tillgång till lokalen 1 mars 2021 och kommer då omedelbart inleda arbetet med att förbereda för en uppstart av den nya butiken.

Planen är sedan att man ska kunna öppna butiksportarna under april månad.

– Kunderna ska känna av att vi tror på Bredsand och butiken. Genom att öka vår närvaro i Sundsvall vill vi stärka konkurrensen och ge kunderna ett breddat och fördelaktigt utbud, menar Thomas Johansson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil