Klubb Hemköp firar två miljoner medlemmar

Joel Bergman, CRM-chef på Hemköpskedjan | Foto Pressbild
Klubb Hemköp, som lanserades 2020, har nått imponerande två miljoner medlemmar. Klubben belönar kunder för inköp, särskilt för hållbara val, och kommer fira milstolpen med exklusiva erbjudanden.

Klubb Hemköp har blivit en framstående aktör inom detaljhandeln genom att fokusera på att belöna kunder för både sina vanliga inköp och hållbara beslut. Med två miljoner medlemmar understryker klubben sitt inflytande och engagemang för att skapa en hållbarare konsumtionsmodell.

Framgången på Två Miljoner: Konsumenternas Uppskattning
Joel Bergman, CRM-chef på Hemköpskedjan, uttrycker sin glädje över att Klubb Hemköp nu har två miljoner medlemmar. Han betonar vikten av att konsumenterna uppskattar och värdesätter klubben, samtidigt som han framhåller att arbetet med att förbättra och växa Klubb Hemköp fortsätter.

En Hållbar Inriktning: Dubbla Poäng för Ekologiska och KRAV-märkta Varor
Klubb Hemköp går utöver enbart poäng för inköp och utmärker sig genom att premiera hållbara val. Medlemmarna får dubbla poäng på alla ekologiska och KRAV-märkta matvaror, vilket uppmuntrar till gröna och miljövänliga inköp.

Klubbens Innovativa Koncept: Dubbla Poäng och Exklusiva Erbjudanden
Vid lanseringen introducerade Klubb Hemköp ett innovativt koncept genom att erbjuda extra poäng för positiva handlingar för klimatet och hälsan. Detta inkluderar dubbla poäng på ekologiska produkter och exklusiva erbjudanden på hållbara alternativ i butikssortimentet.

Kundklubbens Framstående Hållbarhetsfokus
Klubb Hemköp har satt standarden genom att vara den första kundklubben som inte bara belönar köp utan även hållbara handlingar. Med en tydlig inriktning på att premiera hållbarhet har klubben positionerat sig som en förebild inom detaljhandeln.

Framtida Mål och Fejder: Strävan efter Ökad Medlemskap
Trots att Klubb Hemköp har nått två miljoner medlemmar ser Joel Bergman framåt och bekräftar deras åtagande att fortsätta förbättra klubben. Med ambitionen att öka antalet medlemmar fortsätter Klubb Hemköp att forma framtiden för hållbara och belönande inköp.

Milstolpe Firas med Kundvänliga Erbjudanden
För att fira den imponerande milstolpen på två miljoner medlemmar kommer Klubb Hemköp erbjuda extra fina klubberbjudanden under vecka 6. Detta är ett sätt att tacka kunderna och dela framgången med dem.

Avslutande Reflektioner: Klubb Hemköp som Förändringsagent
Klubb Hemköp har etablerat sig som en förändringsagent inom detaljhandeln genom att integrera hållbarhet i sin belöningsmodell. Med två miljoner medlemmar markerar klubben inte bara en framgång utan även en tydlig indikation på att konsumenterna välkomnar och stöder en mer hållbar handelsmodell.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil