”Köp mer mat och sänk bolåneräntan”

”Köp mer mat och sänk bolåneräntan”
Marie Halling, vd för Ica-banken lanserar ett nytt erbjudande kring bolån. Foto: Pressbild Ica
Ica-banken lanserar nu ett nytt erbjudande på bolånesidan. Ju högre matinköp hos Ica du gör desto lägre bolåneränta ska du få, är grundtanken.

Ica-banken lanserar nu ett nytt erbjudande på bolånesidan. Ju högre matinköp hos Ica du gör desto lägre bolåneränta ska du få, är grundtanken.

Ica-banken lanserar ett nytt bolåneerbjudande. Kundernas sammanlagda inköp i Ica-butiker, Apotek hjärtat och Ica bank- och Ica försäkring ger en ränterabatt, inom ramen av Stammis, Ica-gruppens lojalitetsprogram.

– Med det här bolåneerbjudandet kan Ica-banken verkligen göra skillnad för kundernas vardagsekonomi. Samtidigt är det dags att ta en stark position på bolånemarknaden. Under nästa år har vi även en helt digital lösning på plats med marknadens enklaste ansöknings- och utbetalningsprocess, säger Marie Halling som är vd för Ica-banken.

Ränterabatten baseras på hur mycket kunden handlar varje månad samt belåningsgraden på bostaden. I december startas det första steget med lansering av erbjudandet till kunder med ett befintligt bolån, antingen hos Ica-banken eller hos en annan bank.
Under våren 2022 kommer erbjudandet att breddas till alla Ica-kunder som även vill ha ett nytt lån till sitt boende.

– Lanseringen av Ica-bankens bolån med Stammispris visar verkligen värdet för kunden av Icas olika verksamheter, säger Ica-gruppens vd Per Strömberg.
– Mat och boende är två av de största kostnaderna för svenska hushåll och med det här nya bolåneerbjudandet kan vi verkligen göra skillnad, tillägger Strömberg.

Den nya bolånelösningen sker i samverkan med det hypoteksbolag Ica-banken var med och grundade år 2019 tillsammans med Ikano bank, Borgo, Söderberg & partners samt Ålandsbanken.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil