Digital kö och drive thru i Göteborg

Digital kö och drive thru i Göteborg
Ett digitalt kösystem och en drive thru i Göteborg ska bidra till att minska trängseln, menar Postnord. Foto: Magnus Glans/Svenska Mässan
Postnord testar ett digitalt kösystem och öppnar ytterligare en drive thru, nu i Göteborg, som nya åtgärder för att minska trängsel och smittorisk.

Postnord testar ett digitalt kösystem och öppnar ytterligare en drive thru, nu i Göteborg, som nya åtgärder för att minska trängsel och smittorisk.

Som ytterligare ett led i att förhindra trängsel och smittorisk hos ombuden testar nu Postnord ett digitalt kösystem och öppnar ytterligare en drive thru, den här gången i samarbete med Gothia towers i Göteborg.
Det blir Postnords andra satsning i sitt slag, efter Stockholmsmässan i Älvsjö som man nyligen startat ett samarbete med.

– Vi jobbar hela tiden för att hitta nya lösningar så att alla ska känna sig säkra när de hämtar ut sina paket i jul, säger Mathias Olsson som är chef för Postnords ombudsnät.
– Både det digitala kösystemet och vår satsning på drive thru gör att vi minskar risken för trängsel och på så sätt även risken för smittspridning hos våra ombud. Dessutom ligger mässan centralt i Göteborg vilket gör att många kan använda ombudet, påpekar Olsson.

Samtidigt pilottestas det nya digitala kösystemet hos flera ombud och ska nu rullas ut till alla platser där det finns behov.
– Det digitala kösystemet effektiviserar paketutlämningen och gör det lättare att hålla avstånd på plats. Precis som det låter möjliggör det nya systemet att du kan köa på distans och gå in och hämta ditt paket först när det är din tur, förklarar Postnord i en pressrelease.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil