Korvfestivalen är tillbaka i Göteborg

Foto Pexels
Nästa helg är det dags för andra upplagan av Korvfestivalen i Göteborg där man laddar med allt från hantverksöl till korvsafari och Jan Scherman.

Korvfestivalen har arrangerats ett flertal gånger i Stockholm och 2019 utvidgade men arrangemanget till att även omfatta en dito festival i Göteborg.
Sedan kom pandemin emellan men nästa helg, 4-6 november, är det dags för andra upplagan av Korvfestivalen i Göteborg.

Det blir ungefär 35 utställare om presenterar sitt utbud av korv, passande tillbehör och dryck.
– Det är en fantastisk möjlighet att få provsmaka korvklassiker såväl som innovativa produktnyheter och att kunna köpa med sig sina favoriter hem, säger Fredrik Rumenius som är marknadschef för Korvfestivalen.

I Göteborg blir det även möjlighet att testa svenskt hantverksöl då man samarbetar med Poppels bryggeri, att ta del av ett omfattande scenprogram med intervjuer och annat under ledning av korvälskaren och tv-profilen Jan Scherman.
Dessutom finns möjligheter att gå på korvsafari, en guidad tur bland festivalens guldkorn där man får höra mer om produkter och producenter. Allt detta i Eriksbergshallen 4-6 november.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil