Lanserar Återvinningsbara Pappersförpackningar

Foto Pressbild
Froosh introducerar nu sina funktionella smoothies i återvinningsbara pappersförpackningar som har 28% mindre koldioxidavtryck än återanvändbara glasflaskor.

Dessutom utökar de sitt sortiment med Froosh+ Energizer, en uppfriskande smoothie med smak av mango, morot och ingefära samt tillsatt koffein och C-vitamin för att minska trötthet.

Erika Jureskog, Brand Manager för Froosh, understryker Froosh’s engagemang för hållbarhet och hur dessa nya förpackningar är ett steg i rätt riktning. Pappersförpackningarna är även lättare att bära, vilket gör dem idealiska för personer i farten.

Froosh+ smoothies är funktionella och innehåller frukt, bär och tillsatta vitaminer och koffein för välbefinnande. Denna satsning är en reaktion på konsumenters ökande intresse för funktionella produkter. Produktlinjen inkluderar Froosh+ Focus och Froosh+ Immunity, samt den nya Froosh+ Energizer.

Froosh, som är en del av Fazer, är känt för högkvalitativa ingredienser i sina smakrika smoothies, som inte innehåller tillsatt socker eller konserveringsmedel.

Denna satsning från Froosh markerar en betydande rörelse mot en mer hållbar och mångsidig smoothie-upplevelse.

Information:

  1. Källa: Top Trends 2023, Innova Market Insight.
  2. Järn och zink bidrar till normal kognitiv funktion som en del av en varierad och balanserad kost och hälsosam livsstil.
  3. Vitamin B6 and B12 bidrar till normal funktion av immunsystemet som en del av en varierad och balanserad kost och hälsosam livsstil.
  4. Vitamin C bidrar till att reducera trötthet som en del av en varierad och balanserad kost och hälsosam livsstil.
  5. Högt koffeininnehåll. Rekommenderas inte för barn, gravida eller ammande kvinnor. Max 5 flaskor per dag.
  6. Innova Insight platform/Innova consumer research 2021-2022 och Innova product launches 2021-2022.
  7. Circular Analytics; Environmental performance of CartoCans. Donzdorf, Germany, 31.7.2019.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil