Wellibites satsar med nytt utseende och sälj

Wellibites satsar med nytt utseende och sälj
Nya framtoningen och förpackningarna ska bidra till att Wellibites fortsätter öka. Foto: Pressbild Wellibites
Efter ett mycket bra 2020 satsar Wellibites med nyttigt godis på att 2021 ska bli ännu bättre och att man ska nå ännu fler med sitt sortiment.

Efter ett mycket bra 2020 satsar Wellibites med nyttigt godis på att 2021 ska bli ännu bättre och att man ska nå ännu fler med sitt sortiment.

Under 2020 har svenska Wellibites ökat försäljningen av sitt svensktillverkade godis, profilerat som hälsosamt, kraftigt.
Nu tar man sats för att 2021 ska bli än mer framgångsrikt och gör det bland annat med ny logotype.

– Människor vill äta hälsosamt samtidigt som godissuget ökar. Det skapar perfekta förutsättningar för Wellibites, menar bolagets grundare och vd Sara Serray.
Som utbildad apotekare ser hon att de här trenderna ska gå utmärkt att kombinera.
– Alla ska kunna njuta av gott godis. Därför är Wellibites fritt från socker, gluten och palmolja. Det är även veganskt, vitamin- och mineralberikat och producerat i Sverige med naturliga färger och smaker, påpekar hon.

Ambitionen för 2021 är att minst fördubbla företagets omsättning. Vägen går bland annat via ny logga och ny påsdesign.
– Alla som provar Wellibites älskar smaken och med den nya förpackningsdesignen kommunicerar vi ännu tydligare att det här är ett supergott godis. Det gör att fler kommer att upptäcka oss, tror Sara Serray.

De nya påsarna rullas ut i butik under januari och februari. Dessutom blir de synliga hos en helt ny återförsäljare då Reitan (Pressbyrån och 7-Eleven) tar in Wellibites i sitt sortiment från vecka 7.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil