Lanserar tre nya gorgonzola-ostar

Foto MostPhotos
Granarolo lanserar tre nya gorgonzola-ostar. Det är i varianterna mild Gorgonzola Dolce, Gorgonzola Piccante och krämiga Gorgonzola & Mascarpone.

Granarolo är den största italienska mejerigruppen. Företaget ägs av 700 italienska mjölkbönder och är det självklara valet för många italienare. All Gorgonzola från Granarolo är tillverkad i Italien med italiensk mjölk enligt italiensk osttradition.

Gorgonzola är en klassisk italiensk blåmögelost av komjölk. Den krämiga och ibland intensiva osten sätter verkligen smak på tillvaron. Kort lagring ger en mild och len ost, längre lagring ger mer pikanta aromer och en fastare konsistens.

– Gorgonzola är fantastiska att äta som den är, men mellan dig och mig så passar den till allt. Till pasta, på pizza och i risotto. Osten är oumbärlig i det italienska köket och en av världens äldsta blåmögelostar, säger Luca Tonin, vd Granarolo Nordic.

De tre nyheterna:
Granarolo Gorgonzola Dolce är originalet – mjuk, krämig och välbalanserad, lagrad i minst 50 dagar. Pris: 54,90 kr/200 g.

Granarolo Gorgonzola Piccante är smakrik och intensiv, lagrad minst 80 dagarUnderbar på ostbrickan. Pris: 56,90 kr/200 g.

Granarolo Gorgonzola & Mascarpone. En svårslagen blandning av två älskade italienska ostar, sammetslent och krämigt. Cirkapris: 47,90 kr/200 g

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil