Carrefour i samarbete med Coop Trading

Carrefour i samarbete med Coop Trading
Foto: Carrefour
Carrefour har skrivit ett avtal med Coop Trading och dess anslutna bolag, där Coop Sverige är ett, om ett samarbete kring Carrefours egna märkesvaror.

Carrefour har skrivit ett avtal med Coop Trading och dess anslutna bolag, där Coop Sverige är ett, om ett samarbete kring Carrefours egna märkesvaror.

Carrefour International Partnership har skrivit ett samarbetsavtal med Coop Trading och dess fyra anslutna bolag.
Det handlar om Coop Sverige vid sidan av finska Sok, danska Coop Danmark och norska Coop Norge.

Samarbetet ska fokusera på egna märkesvaror och ge de nordiska Coop-bolagen möjlighet att köpa Carrefours egna märkesvaror inom livsmedel och nonfood, samt vara med och utveckla gemen­samma synergier vid produktionen av egna märkesvaror.

– Vi är mycket glada över att kunna inleda ett samarbete med en ledande partner som uppvisat stark tillväxt och utmärkt butiksdrift på sina respektive hemmamarknader. Coop kommer helt klart att bli en av våra främsta ambassadörer för Carrefours egna märkesvaror inom dagligvaror och nonfood, säger Carrefours Patrick Lasfarques i en pressrelease som har Coop Danmark som avsändare.

– Med avtalet får vi tillgång till hela Carrefours sortiment och volym. Därmed kan vi fortsätta den utveckling vi haft de senaste åren med fler, nya och bättre produkter. Avtalet kommer att innebära att kunderna i de nordiska butikerna får tillgång till ett större utbud av spännande varor, menar Coop Tradings vd Jan Lundgren.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil