Carrefour i samarbete med Coop Trading

Carrefour i samarbete med Coop Trading
Foto: Carrefour
Carrefour har skrivit ett avtal med Coop Trading och dess anslutna bolag, där Coop Sverige är ett, om ett samarbete kring Carrefours egna märkesvaror.

Carrefour har skrivit ett avtal med Coop Trading och dess anslutna bolag, där Coop Sverige är ett, om ett samarbete kring Carrefours egna märkesvaror.

Carrefour International Partnership har skrivit ett samarbetsavtal med Coop Trading och dess fyra anslutna bolag.
Det handlar om Coop Sverige vid sidan av finska Sok, danska Coop Danmark och norska Coop Norge.

Samarbetet ska fokusera på egna märkesvaror och ge de nordiska Coop-bolagen möjlighet att köpa Carrefours egna märkesvaror inom livsmedel och nonfood, samt vara med och utveckla gemen­samma synergier vid produktionen av egna märkesvaror.

– Vi är mycket glada över att kunna inleda ett samarbete med en ledande partner som uppvisat stark tillväxt och utmärkt butiksdrift på sina respektive hemmamarknader. Coop kommer helt klart att bli en av våra främsta ambassadörer för Carrefours egna märkesvaror inom dagligvaror och nonfood, säger Carrefours Patrick Lasfarques i en pressrelease som har Coop Danmark som avsändare.

– Med avtalet får vi tillgång till hela Carrefours sortiment och volym. Därmed kan vi fortsätta den utveckling vi haft de senaste åren med fler, nya och bättre produkter. Avtalet kommer att innebära att kunderna i de nordiska butikerna får tillgång till ett större utbud av spännande varor, menar Coop Tradings vd Jan Lundgren.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil