Åhléns digitaliserar kvitton

Först Ica och Jula. Nu Åhléns. Det handlar om digitala kvitton och avtal med Kivra. Under våren lanseras samarbetet som ger 3,5 miljoner Åhlens-kunder möjlighet till digitalt kvitto.

Åhléns inleder nu ett samarbete med Kivra.
Genom det får Åhléns 2,3 miljoner klubbmedlemmar möjlighet att ta emot kvitton digitalt.

– Genom att erbjuda digitala kvitton förenklar vi köpupplevelsen för våra kunder som i Kivras lösning på ett enkelt sätt får tillgång till sina kvitton på ett och samma ställe, säger Cecilia Mortimer Meurling som är marknadsförings- och försäljningschef hos Åhléns.
– Papperskvitton är dessutom en miljöbov och vi är glada att kunna erbjuda digitala kvitton då det är viktigt för oss på Åhléns att göra det vi kan för både människor och miljö, tillägger hon.

Idag använder nästan 3,5 miljoner svenskar Kivra för digital post och man blir nu större även på kvitton.
Sedan tidigare har Ica och Jula gjort avtal med Kivra om dess kvittotjänst och nu alltså även Åhléns.
Lansering planeras under våren 2020. Som medlem hos Åhléns legitimerar man sig vid köptillfället. Medlemmar som har aktiverat kvittotjänsten hos Kivra kommer automatiskt att få sitt kvitto digitalt.

I Sverige skrivs det idag ut 4 miljarder papperskvitton varje år. Det motsvarar 50 000 träd.
– 2020 är året då vi börjar ställa om från papperskvitton till digitala kvitton. Det känns väldigt kul att få inleda året med att berätta om vårt samarbete med Åhléns. Vi ser fram emot att tillsammans göra det enklare för konsumenter och bättre för miljön genom att digitalisera kvitton, säger Anna Bäck som är vd för Kivra.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil