Lidl bjuder barn på VM-handbollen

Arkivbild MostPhotos
VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

Scandinavium kommer att vara fullt till bredden med handbollsfans, men det finns några som har laddat lite extra inför dam-VM.
Lidl Sverige fördjupar sin sponsring till Svenska handbollslandslaget och går nu in som initiativtagare till ”Lilla VM” där över 100 barn får möjlighet att vara landslagsstjärnor för en dag.

Under hösten har utvalda föreningar och skolor i Göteborg engagerats i det som kallas ”Lilla VM”, som bland annat handlar om att ge barn en chans att få röra på sig och vara en del av ett sammanhang genom handbollen.

Projektet har initierats av Lidl Sverige och drivs av initiativet Hand the Ball som är en ordinarie del av Svenska handbollförbundets verksamhet och som syftar till att agera plattform till en positiv fritid och att få barn och ungdomar i rörelse.
Målet är att uppmuntra barn och ungdomar till fysisk aktivitet och samarbete för att förebygga ohälsa.

Ljubomir Vranjes, en av Sveriges bästa och mest meriterade handbollsspelare någonsin, är ambassadör för Lilla VM och kommer att medverka i Scandinavium den 2 december.
– Jag kom till Sverige som fyraåring, till Kortedala, och det var en tuff uppväxt där idrotten räddade mig från ett annat liv som hade kunnat bli destruktivt. Jag har idrotten att tacka för mycket och jag älskar att ge tillbaka, särskilt till barn som ska inspireras att starta med en idrott, exempelvis handboll, säger Ljubomir Vranjes

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil