Lidl öppnar tredje butiken i Jönköping

Foto Pressbild Lidl
Nu har Lidl öppnat sin tredje butik i Jönköpings-området och dessutom den hittills största. Idag bjöd Lidl Skeppsbron in de första kunderna.

Lidl öppnade torsdag denna vecka sin tredje och hittills största butik i Jönköpings-området när Lidl Skeppsbron välkomnade de första kunderna i stadsdelen Södra Munksjön. 
Lidl Skeppsbron blir Lidls 205:e butik i Sverige när kedjan fortsätter att expandera.

Med Lidl Skeppsbron fortsätter Lidl sin etablering i Sverige. Den nya byggnaden, där Lidls butik ligger på bottenplan, kommer att ägas och skötas av Lidl Sverige. 
I andra änden av byggnaden kommer en förskola att flytta in och även ha tillgång till en innergård belägen på en del av Lidls tak. 

I parkeringshuset ovanför butiken erbjuds en timmes gratis parkering för Lidl-besökare.
Närmaste granne blir Friskis & Svettis.– När vi nu äntligen öppnar vår butik är vi med i början av en spännande expansion av en ny stadsdel, som också kan ses som porten in till staden. Butiken, som kommer erbjuda allt man behöver – inklusive färsk frukt och grönt, kött från Sverige och delikatesser från hela världen – är med andra ord belägen på Jönköpings bästa läge. Med förskolan och gymmet i samma byggnad blir det sammantaget en naturlig knutpunkt för alla att göra sin veckohandling, säger Christoffer Wennergren.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil