Lidl Visby nominerat till hållbarhetspris

Lidl Visby nominerat till hållbarhetspris
Lidl Visby är nominerat till Årets hållbarhetspris för sin butik i Visby. Foto: Pressbild Lidl
Lidls butik i Visby är nominerad till Årets hållbarhetspris av Swedish design awards by Rum 2022. Lidl ”siktar mot stjärnorna” hävdas i motiveringen…

Lidls butik i Visby är nominerad till Årets hållbarhetspris av Swedish design awards by Rum 2022. Lidl ”siktar mot stjärnorna” hävdas i motiveringen…

För nionde året i rad uppmärksammar förlaget It is media företag inom skandinavisk arkitektur och design. I år är Lidl Visby nominerat till ”Årets hållbarhetspris”.
Det sker med en vacker nominering som följer här.

”Siktar mot stjärnorna. Med sitt högt satta mål att vara branschens mest hållbara livsmedelskedja har Lidl under många år jobbat med både att ta ansvar för sin hela livsmedelskedja och att bygga miljöcertifierande butiker som sätter nya standarder för handelslokaler.
Butiken i Visby som är NollCO2-certifierad har dessutom inspirerat hela fastighetsbranschen att bygga klimatneutrala byggnader. Det visar att med stort engagemang och drivkraft är klimatomställningen möjlig”.

– Vi är otroligt stolta över att Lidl Visby är nominerat till ”Årets hållbarhetspris”. Det bekräftar att vårt arbete inom hållbart byggande har gett avtryck. Tidigare i år delade vi topplista med Gucci och Moncler och nu uppmärksammas Lidl Visby i en tävling som är startskottet för Stockholms design week, konstaterar Lidls Sverigechef Johan Augustsson.

– Att vi får ta plats i den är typen av sammanhang är tydliga bevis på att tilltron till vårt varumärke växer och att vårt arbete gör skillnad. Vi leder utvecklingen och inspirerar andra att bygga mer hållbart, tillägger Augustsson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil