Breddar sitt äggsortiment

Stjärnägg breddar sitt sortiment av ägg från frigående höns utomhus. | Foto: Pressbild
Stjärnägg konstaterar att efterfrågan på ägg från hönor frigående utomhus ökar och breddar nu sitt sortiment på området för att möta kundernas krav.

Stjärnägg skriver i en pressrelease att man länge legat i framkant när det gäller kategorin frigående utomhus, det vill säga hönor som rör sig fritt i stallet och har möjlighet att gå ut varje dag året runt.

Intresset för ägg från hönor frigående utomhus har i snabb takt ökat de senaste åren, skriver Stjärnägg och i flertalet undersökningar sägr man sig se att en allt viktigare beslutsfaktor vid inköp av ägg, är just hur hönornas levnadsförhållande ser ut.  
Idag har Stjärnägg närmare 170 000 utehöns och det blir fler och fler för varje dag eftersom intresset för produktionsformen bara växer och växer.

Stjärnägg som redan har marknadens bredaste sortiment av ägg från utehöns, väljer nu att utöka sitt sortiment med ytterligare en förpackningsstorlek i form av en 15-pack.

– Det här innebär inte bara att ytterligare en nyhet kommer till hyllan, det medför även att fler hönor får tillgång till utevistelse, vilket ligger både oss och konsumenterna varmt om hjärtat. Vi tror att hönorna helt enkelt blir gladare av att få lite solsken, en nypa frisk luft och att få strosa omkring i gräset, säger Jörgen Ottebäck, marknadsansvarig hos Stjärnägg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Coop kampanjar med humortrio

Coop fixar festen tillsammans med IJustWantToBeCool, humortrion som i tre Youtube-kanaler har en miljonpublik.

Billigast att köpa storpack på nätet

Dyrt snus? Absolut. Men när Norstat undersöker saken på uppdrag av Snusbolaget är resultatet att man kan tjäna rejält på att handla på nätet.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil