Marabou återkallar mjölkchoklad

Arkivbild MostPhotos
Marabous mjölkchoklad återkallas efter att ägarbolaget Mondelez upptäckt att vissa förpackningar kan innehålla spår av mandel, vilket utgör en risk för personer med mandelallergi. Det berörda produkten är Marabou Mjölkchoklad 200g med bäst före-datum 12.10.2024 och batchnummer OUV0135022.

Även om mjölkchokladen är märkt med ”kan innehålla nötter”, ingår inte mandel i dess allergenprofil. Emellertid kan dessa specifika förpackningar innehålla bitar av chokladkakan Marabou Apelsinkrokant, vilken innehåller mandel.

Kunder som har köpt den berörda produkten uppmanas att returnera den till butiken där den köptes för återbetalning. Alternativt kan de kontakta Mondelez kundtjänst för ytterligare instruktioner.

Mondelez understryker vikten av att följa återkallelsen för att undvika eventuella hälsorisker för personer med mandelallergi.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil