Årets julklapp = ansiktsmasken, väl?

Årets julklapp 2020

Snart lanserar HUI research årets julklapp för 33:e året i rad – men det är väl så att det är den mest förutsägbara av alla vi får se 18 november?

I år lanserar HUI research Årets julhandelsprognos och Årets julklapp, enligt god tradition och för 33:e året i rad.

– Årets Julklapp var från början ett sätt att väcka uppmärksamhet kring den julhandelsprognos som HUI research presenterar årligen inför julhandeln, skriver HUI i en pressrelease.

Årets julklapp är en analys av rådande samhällstrender och en spegling av svenskarnas aktuella och/eller framtida konsumentbeteenden. Årets julklapp ska leva upp till ett eller flera av följande tre kriterier:
· Produkten ska vara en nyhet eller ha fått ett nyväckt intresse under året.
· Produkten ska svara för ett högt försäljningsvärde eller säljas i ett stort antal enheter.
· Produkten ska representera den tid vi lever i.

Och med de förutsättningarna och med ett coronaår bakom oss och mitt i kan väl Årets julklapp inte vara något annat än ansiktsmasken, förstås?

Svaret på det får vi vid en presskonferens 18 november och då har vi redan åtta dagar tidigare, 10 november, haft en presskonferens där årets julhandelsprognos presenteras.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil