Hon blir Cloettas nya marknadsdirektör

Hon blir Cloettas nya marknadsdirektör
Helena Wallentin lämnar Orkla för att bli marknadsdirektör på Cloetta. Foto: Pressbild Cloetta

Helena Wallentin, fram till nu marknadschef hos Orkla, anställs som marknadsdirektör på Cloetta Sverige och börjar nya jobbet 12 januari.

Helena Wallentin har alltså anställts som ny marknadsdirektör på Cloetta Sverige och tar också plats i ledningsgruppen.
Wallentin jobbar just nu som marknadschef hos Orkla i Sverige och är där ansvarig för varumärkena inom frukost och drycker.

Tidigare har Wallentin jobbat bland annat på Skånemejerier, Ferrero Scandinavia och Coca-Cola.

Hos Cloetta börjar Helena arbeta 12 januari 2021.

– Jag ser mycket fram emot utmaningen att växa och stärka Cloettas varumärkesportfölj tillsammans med kollegorna. Min magisteruppsats på Ekonomprogrammet vid Lunds universitet skrev jag för Cloetta och därför känns det lite extra roligt att, nu 20 år senare, få uppdraget, säger Helena Wallentin.

– Jag är verkligen glad över att få välkomna Helena till Cloetta som marknadsdirektör. Hon är en uppskattad ledare och har en stark och bred marknadsföringsbakgrund både från internationella och lokala företag,, säger Katarina Tell, vd för Cloetta Sverige.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil