Mat.se och Apohem först ut i samleverans

Mat.se och Apohem först ut i samleverans
Slår sina påsar ihop. Eller åtminstone en påse och en kartong. Foto: Pressbild Mat.se och Apohem
Mat.se och Apohem skriver idag i en pressrelease att man blir först i Sverige med samleverans av mat och receptbelagd medicin i ett nytt samarbete.

Mat.se och Apohem skriver idag i en pressrelease att man blir först i Sverige med samleverans av mat och receptbelagd medicin i ett nytt samarbete.

I juni 2020 lanserades det första pilotprojektet mellan Mat.se och Apohem, då Mat.se:s kunder i Stockholm kunde få hem apoteksvaror tillsammans med sin veckohandling.
Efter att nu ha skalat upp samleveranserna ytterligare blir Mat.se först i Sverige med att även kunna erbjuda samleveranser av receptbelagd medicin till kunder i Stockholm.

Initialt var tjänsten geografiskt begränsad till en mindre del av Stockholm, men sedan 1 mars har alla kunder i Stockholmsområdet kunnat få hem apoteksvaror med sin leverans från Mat.se.
Nu blir Mat.se och Apohem även först med att lägga till receptbelagd medicin till samleveranserna, och därmed möjliggöra för Mat.se:s kunder att få matvaror, apoteksvaror och receptbelagd medicin i samma leverans.

– Vi strävar alltid efter att utveckla så smidiga och smarta lösningar som möjligt för våra kunder. Att kunna kombinera apoteksvaror med veckohandlingen av mat har varit uppskattat av kunderna har vi kunnat se, säger Mat.se:s verksamhetschef Ludvig Anderberg.
– Att nu också testa att lägga till receptbelagd medicin är ytterligare ett steg i att stärka vårt kunderbjudande.

Tjänsten har just lanserats, i begränsad skala, för att sedan successivt kunna utvidgas.
– Vi ser en ökad efterfrågan på våra produkter, och inte minst på receptbelagd medicin i dessa tider, där kanske inte alla kan besöka ett fysiskt apotek. Det känns roligt att kunna bredda erbjudandet, säger Apohems vd Gustav Hasselgren.

Apohem flyttade nyligen in i ett e-handelslager på 10 000 kvadratmeter i Årsta, och är nu granne med Mat.se:s, Willys och Hemköps e-handelslager, vilket hjälpt till att möjliggöra det här samarbetet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil