Mat.se och Apohem först ut i samleverans

Mat.se och Apohem först ut i samleverans
Slår sina påsar ihop. Eller åtminstone en påse och en kartong. Foto: Pressbild Mat.se och Apohem
Mat.se och Apohem skriver idag i en pressrelease att man blir först i Sverige med samleverans av mat och receptbelagd medicin i ett nytt samarbete.

Mat.se och Apohem skriver idag i en pressrelease att man blir först i Sverige med samleverans av mat och receptbelagd medicin i ett nytt samarbete.

I juni 2020 lanserades det första pilotprojektet mellan Mat.se och Apohem, då Mat.se:s kunder i Stockholm kunde få hem apoteksvaror tillsammans med sin veckohandling.
Efter att nu ha skalat upp samleveranserna ytterligare blir Mat.se först i Sverige med att även kunna erbjuda samleveranser av receptbelagd medicin till kunder i Stockholm.

Initialt var tjänsten geografiskt begränsad till en mindre del av Stockholm, men sedan 1 mars har alla kunder i Stockholmsområdet kunnat få hem apoteksvaror med sin leverans från Mat.se.
Nu blir Mat.se och Apohem även först med att lägga till receptbelagd medicin till samleveranserna, och därmed möjliggöra för Mat.se:s kunder att få matvaror, apoteksvaror och receptbelagd medicin i samma leverans.

– Vi strävar alltid efter att utveckla så smidiga och smarta lösningar som möjligt för våra kunder. Att kunna kombinera apoteksvaror med veckohandlingen av mat har varit uppskattat av kunderna har vi kunnat se, säger Mat.se:s verksamhetschef Ludvig Anderberg.
– Att nu också testa att lägga till receptbelagd medicin är ytterligare ett steg i att stärka vårt kunderbjudande.

Tjänsten har just lanserats, i begränsad skala, för att sedan successivt kunna utvidgas.
– Vi ser en ökad efterfrågan på våra produkter, och inte minst på receptbelagd medicin i dessa tider, där kanske inte alla kan besöka ett fysiskt apotek. Det känns roligt att kunna bredda erbjudandet, säger Apohems vd Gustav Hasselgren.

Apohem flyttade nyligen in i ett e-handelslager på 10 000 kvadratmeter i Årsta, och är nu granne med Mat.se:s, Willys och Hemköps e-handelslager, vilket hjälpt till att möjliggöra det här samarbetet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil