5,4 procent upp för Ica

Försäljningen i Ica-butikerna steg alltså med 5,4 procent i augusti 2020 jämfört med motsvarande månad i fjol, rapporterar Ica idag. | Foto av Roland Magnusson
Försäljningen i Ica-butikerna steg med 5,4 procent augusti 2020 jämfört med motsvarande månad 2019. Ökningen är något större än i jämförbara butiker.

Försäljningen i Ica-butikerna steg alltså med 5,4 procent i augusti 2020 jämfört med motsvarande månad i fjol, rapporterar Ica idag. Man konstaterar att i jämförbara butiker ökade försäljningen med 5,2 procent.

Under augusti månad uppgick försäljningen hos Icas 1 269 butiker till 11,139 miljarder kr.
Januari-augusti sålde man för 86,885 miljarder kr, i sin tur en ökning med 7,3 procent jämfört med motsvarande period 2019.

Även under augusti var det Maxi-butikerna som gick i täten med +8,9 procent medan Ica Nära stannade på +5,7 procent.
De två återstående formaten stannade vid en försäljningsökning på 4,8 procent (Kvantum) respektive 2,1 procent (Supermarket).  

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil