Nominerad till årets Stora turismpriset

Nominerad till årets Stora turismpriset
Martin Jörgensen och Elin Perlelein är glada över Lakritsfabrikens nominering. Foto: Pressbild
Lakritsfabriken i Helsingborg är nominerad som en kandidat att bli Skånes kandidat i Stora turismpriset 2021 efter stark utveckling under pandemin.

Lakritsfabriken i Helsingborg är nominerad som en kandidat att bli Skånes kandidat i Stora turismpriset 2021 efter stark utveckling under pandemin.

Nu har omröstningen startat för att utse Skånes kandidat i Stora turismpriset 2021 som delas ut av Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism.
Lakritsfabriken i Helsingborg är ett av fyra skånska bolag som är med och tävlar om att representera Skåne.

Till följd av pandemin har Lakritsfabriken gjort en del förändringar för att ställa om i stället för att ställa in, skriver man i en pressrelease.
Lakritsprovningar som tidigare enbart varit fysiska på plats i Helsingborg har nu även utvecklats till att kunna hållas helt digitalt.

Både företag och privatpersoner har under våren kunnat erbjudas provningar som en aktivitet helt digitalt där deltagarna kan vara med vart i landet de än befinner sig.
Genom det digitala ges möjlighet att erbjuda provningar även till länder dit produkterna går på export, påpekar man som ytterligare en fördel.

I framtiden kommer Lakritsfabriken fortsätta att erbjuda digitala provningar för att även nå ut till kunder och lakritsfantaster från hela landet och världen.
– På detta sätt har vi sedan februari nått mer än 400 deltagare i Sverige och de övriga nordiska länderna, meddelar Lakritsfabriken.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil