Mats Thörnqvist tar över ledarskapet

Mats Thörnqvist,. Ny Site Manage,r Dagab Bålsta | Foto Pressbild
Dagab utser Mats Thörnqvist som site manager för det nya logistikcentret i Bålsta. Med en imponerande bakgrund tar han över den viktiga rollen den 1 februari 2024

Dagab, en betydande aktör inom livsmedelsdistribution, har annonserat utnämningen av Mats Thörnqvist som den nya site managern för företagets nyligen etablerade logistikcenter i Bålsta. Thörnqvist, med en gedigen utbildning som civilingenjör i materialvetenskap från KTH i Stockholm, tar på sig ansvaret från och med den 1 februari 2024.

Mats Thörnqvist bär med sig en omfattande erfarenhet från olika ledande positioner inom produktionsverksamheter, både nationellt och internationellt. Tidigare roller inkluderar betydelsefulla befattningar hos företag som Ejendals och Scania. Han kommer senast från positionen som platschef för Lykos anläggning i Vansbro.

”Jag ser fram emot att få leda och utveckla arbetet i Dagabs verksamhet i Bålsta vidare. Att få vara del av att effektivt och hållbart distribuera prisvärd, bra och hållbar mat till matbutiker och konsumenter i hela Sverige känns oerhört meningsfullt. Nu ser jag fram emot att komma igång och få träffa och lära känna alla medarbetare på plats,” säger Mats Thörnqvist entusiastiskt.

Logistikchefen för Dagab, Raymond Lundmark, välkomnar Thörnqvist till organisationen och uttrycker sin glädje över det nya tillskottet. Lundmark tackar också Sema Söderhäll för hennes framstående arbete som interim site manager och betonar hennes bidrag till den stabilitet som uppnåtts i Bålsta.

Mats Thörnqvist anses vara en driven ledare, och förväntningarna är höga på hans förmåga att fortsätta driva utvecklingen av Dagabs logistikframsteg. Med Thörnqvists erfarenhet och engagemang ser det ut som om Dagabs logistikcenter i Bålsta är på väg mot en framgångsrik och effektiv framtid under hans ledarskap.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil