Prisade för ekologisk snabbmat

Prisade för ekologisk snabbmat
Rune och Fabian Kalf-Hansen – prisade för ekologisk snabbmat. Foto: Charlotte Gawell
Kalf & Hansen har vunnit Kravs pris 360°Lighthouse, som går till pionjärer och inspiratörer när det gäller ekologi och hållbarhet bland restauranger.

Kalf & Hansen har vunnit Kravs pris 360°Lighthouse, som går till pionjärer och inspiratörer när det gäller ekologi och hållbarhet bland restauranger.

 Kalf & Hansens motto är ”Ekologisk mat för alla”. Vinnarna presenteras i restaurangguiden 360°Eat Guide.

– Vi är så stolta att vi får ett sådant här pris! Vi delar det med vår personal och våra råvaruproducenter, som gör det möjligt för oss att jobba med det vi älskar, säger Fabian Kalf-Hansen som är delägare i restaurangen.

– Vi vet hur producenterna kämpar nu under pandemin för att få det att funka. Det här är ett superlagarbete, inget man gör själv.

Motiveringen till priset, översatt till svenska, lyder: “Nordisk, ekologisk snabbmat som serveras efter säsong och under ledning av pappa Rune och hans son Fabian. Detta är cirkulär matlagning för folket – trevligt, modernt och gott, utan några tillsatser – en FYR [med hänvisning till prisets namn Lighthouse = fyr] som lyser upp och visar vägen.”

– Kalf & Hansen arbetar ständigt med utveckling, de månar om och lyfter sina leverantörer, samarbeten är en viktig del i deras verksamhet och de är goda föredömen på många vis. Trots rådande pandemi så ger de inte upp, de vågar satsa, de hittar nya sätt att servera sin mat och framför allt så står de för sin filosofi och tror på den väg de gör till 100 procent. Branschen skulle behöva fler som Rune och Fabian, säger Kravs Cecilia Lenbäck om pristagaren.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil